AcasăNewsBăsescu: “Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul”

Băsescu: “Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul”

Fostul președinte, Traian Băsescu, îl atacă, marţi, pe prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, pentru că, pe timpul campaniei pentru PE, „îşi rupea hainele de pe el” de grija altor state, iar acum „se face că nu vede” situaţia din Republica Moldova.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagtraian basescu title=Traian Băsescu data wpil keyword link=linked>Traian Băsescu<a> Sursa foto Twitter

„Conștiința democratică a lui Timmermans și-a terminat gazul! În timpul campaniei pentru Parlamentul European, în speranța că va câștiga competiția pentru a deveni președinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans își rupea hainele de pe el de grija statului de drept din țări precum Polonia, Ungaria sau România, hiperbolizând sau inventând pericole majore de derapaje în aceste state, altfel destul de solid așezate pe drumul democrației”, scrie pe Facebook, fostul șef de stat.

El constată ironic că, în fond, pentru Timmermans, campania s-a terminat.

“Va vorbi din nou despre statul de drept şi îl va apăra cu frenzie în următoarea campanie. Până atunci, Republica Moldova poate să mai aștepte”, afirmă fostul preşedinte, acum europarlamentar PMP.

Acesta încheie într-o notă sarcastică: “ce ţi-e şi cu demagogii ăştia profesionişti căţăraţi în vârful instituţiilor europene”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
241 afisari

2 COMENTARII

  1. Despre ce constiinta si despre ce democratie vorbesti domnule ??.
    Cand ai constiinta ,demnitate ,onoare -NU FACI POLITICA !!.
    Politica se face din interes si pentru castig !.
    Ai vazut vrodata vrun olandez care nu trage jarul pe turta lui ??.
    Timmermans nu-i decat un oportunist pe val ,democratia este doar o metafora o chestie de limbaj ,democratia de azi este o forma fara fond !!.
    Asa zisa democratie este confundata cu o acordul tacit(vot) a unei majoritati simple a unor fraieri manipulati si cum prostimea este majoritara se vede rezultatul !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger