AcasăNewsBasescu confirma dezvaluirile „National” cu privire la EximBank. Ponta isi demite seful...

Basescu confirma dezvaluirile „National” cu privire la EximBank. Ponta isi demite seful Cancelariei!

Inainte de a pleca la Bruxelles pentru a participa la lucrarile Consiliului Europei, Traian Basescu a acordat un interviu exploziv postului de televiziune B1. Iar interventia in direct a sefului statului a debutat cu chiar „traficul urias de influenta de la EximBank”, dupa cum a caracterizat presedintele Romaniei cazul prezentat in exclusivitate de catre ziarul nostru pe parcursul ultimelor zile.

Traian Băsescu ştie de traficul de influenţă de la EximBank

Mai mult, confirmand informatiile si documentele dezvaluite cu privire la presiunile facute (posibil, pe bani foarte multi) pentru numirile politice de la conducerea bancii de stat EximBank, Traian Basescu a pus degetul pe rana, prin identificarea fara dubii a principalului supect: „ Seful Cancelariei este marele sforar”!

Se sparge si buba de la Transporturi!

Victor Ponta, aproape să-şi dea afară cel mai bun prieten

Mai mult, mesajul sefului statului a privit si cuplul Dan Sova – Gruia Stoica, implicat, dupa cum demosntreaza documentele oficiale publicate de ”National”, in deturnarea ilegala a 10 milioane de euro spre conturile miliardarului din Toflea. Asa ca nici fostul ministru al Transporturilor nu se simte prea bine, mai ales ca protectorii sai de la DGIPI nu au reusit sa stearga urmele documentelor incriminatorii care il arunca direct in bratele DNA, asa cum i-au promis.

Cu parere de rau…

Vlad Stoica se află în spatele numirilor ilegale de la EximBank

Astfel ca Victor Ponta este tot mai hotarat sa puna in practica decizia dureroasa luata dupa ce a explodat scandalului EximBank si sa renunte la unul dintre cei mai vechi si mai buni prieteni ai sai. Fie si sub forma unei retrageri strategice, pe un post mai ferit, a lui Vlad Stoica. Pentru ca, o stie foarte bine si premierul, riscurile ca aceasta noua „bomba” de coruptie sa-i explodeze din nou in propriul birou sunt prea mari, asa ca Vlad Stoica va parasi cat de curand Cancelaria premierului.

Nu rata in numarul de maine! „National” dezvaluie, cu documente oficiale, identitatea surpriza a misteriosului personaj care i-a imprumutat sume uriase presedintelui EximBank, Traian Sorin Halalai. Va fi un adevarat cutremur in sistemul bancar international!

 

author avatar
Catalin Tache
2.742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger