AcasăNewsBasescu: coabitarea cu USL e posibila

Basescu: coabitarea cu USL e posibila

Traian Basescu este gata sa coabiteze cu USL-ul, daca se intoarce la Cotroceni. Cu USL, nu cu Victor Ponta sau Crin Antonescu.

Cu gandul la referendum, Traian Basescu ataca diplomatic spinoasa problema a USL-ului

Afirmatia este surprinzatoare, tinand cont de ura resimtita de cele doua tabere una fata de alta. Cu toate acestea, Traian Basescu se declara adept convins al coabitarii in general, chiar si atunci cand este vorba despre USL: ”Am crezut mult in coabitare (…) Coabitarea cu USL: o vad posibila. Eu l-am desemnat pe Ponta, nu am facut nicio alta incercare sa dau guvernul PDL-ului. Voi (uselistii – n.r.) l-ati desemnat pe Ponta sa fie premier, poftim mandatul, acesta este drumul. Ea implica insa obligatii. Chiar daca nu ne iubim, sa functionam institutional”.

Desi sustine ca USL poate fi frecventabil, Basescu nu-i iarta in schimb pe liderii Uniunii, Victor Ponta si Crin Antonescu, despre care spune ca Europa ”i-a rejectat ca parteneri, o ramanere a lor inseamna o Romanie izolata, o Romanie care si-a dat mesaje nationaliste inacceptabile in UE”. De unde si concluzia trasa de Traian Basescu atunci cand vine vorba despre referendum: ”Datorita evolutiilor si pozitiilor europene, referendumul nu mai este despre Traian Basescu, ci despre Romania capabila sa mentina criteriile democratice, sau despre o Romanie izolata”.

author avatar
Simona Badulescu
286 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu ce-i de vina poporul roman ca este condus de niste IMBECILI. Cu ce-i de vina poporul roman ca in POLITICA ROMANEASCA predomina HOTII, LICHELELE, GOLANII, MAFIOTI, SEMIDOCTII, IMPOSTORII, BETIVII si CURVELE. Ei nu pot fi considerati exponenti adevarati ai RO, pentru ca prin mijloace MAFIOTE S-AU AUTOIMPUS ca false elite pentru rezolvarea propriilor interese nelegitime si imorale organizati in grupari infractionale de crima organizata carora li se spun PARTIDE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger