AcasăNewsBasescu cere sa nu fie implicat in eventualele dispute din interiorul USL

Basescu cere sa nu fie implicat in eventualele dispute din interiorul USL

Traian Basescu

Seful statului le cere politicienilor sa nu lege numele sau de eventuale disensiuni din interiorul USL, dupa ce s-a speculat ca s-ar fi implicat in chestiuni interne ale Uniunii Social Liberale.

Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al Presedintiei a facut o serie de clarificari cu privire la ce s-a vehiculat in mass-media in ultimele ore. „Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de miercuri, 12 decembrie a.c., potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale (USL), purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, domnul Bogdan Oprea, face urmatoarea declaratie: <Domnul presedinte Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale>. De asemenea, domnul presedinte Traian Basescu face un apel la jurnalisti ca, atunci cand primesc o informatie neoficiala care-l implica pe presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, sa o verifice in mod oficial inainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformari in spatiul public”, se arata in comunicatul Administratiei Presedintiale.

Seara trecuta, Crin Antonescu, liderul PNL si copresedinte al USL, a afirmat ca are informatii ca presedintele Basescu ar fi contactat o persoana din randul PSD pentru a-i propune functia de premier in noul Guvern. „Cred ca da, dupa informatiile… dar repet neconfirmate in sens juridic asa, da. (…) Din PSD, din PNL nu se punea problema, de la bun inceput. Singura posibilitate a domnului Basescu de a crea, sa zicem asa oarecare neclaritate in sanul USL, teoretic nu putea fi decat prin PSD. Pentru ca o varianta cu cineva din PNL, in afara de faptul – trebuie sa spun – nimeni din PNL nu se preta la o asemenea ipoteza, nu mergea”, a sustinut Antonescu, potrivit b1.ro.

author avatar
eNational
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger