AcasăNewsBasescu cearta iar Guvernul lui Boc

Basescu cearta iar Guvernul lui Boc

Populismul nu are ce cauta la Guvern, decreteaza Traian Basescu

Tentatia de a omeni electoratul inainte de alegeri este atat de mare incat guvernantii nu mai aud nici macar criticile aduse de Traian Basescu.

Populismul nu are ce cauta la Guvern, decreteaza Traian Basescu

Iesit la rampa imediat dupa plecarea misiunii FMI, seful statului a subliniat ca Romania sta “mai bine” decat alte tari europene, dar “e in situatia de a merge pe sarma”, iar pentru a nu cadea este nevoie de un “pragmatism” lipsit complet de “populisme”. Ca urmare, Basescu a dat peste mana Guvernului gata sa dea tarii-ntregi economate: “A venit timpul ca politicienii sa nu mai pacaleasca romanii. Sunt sase milioane de pensionari. Cate magazine ar trebui deschise? Cui ii dai si cui nu?”.

Interesul electoral astupa urechile lui Emil Boc

Ascultat cu evlavie pana acum de pedelisti, presedintele a avut de aceasta data surpriza de a gasi urechile democratilor infundate.  “Nu consider masura populista, se adreseaza paturilor defavorizate, in special pensionarii”, riposteaza Valeriu Tabara. UDMR ignora si el admonestarea prezidentiala: “Programul ar putea functiona ca si in perioada lui Adrian Nastase, daca gasim o reglementare corecta”. In calitate de initiator al “cosului pensionarului”, ultimul partid din coalitie, UNPR, nu saluta nici el indemnul lui Basescu. Concluzia:  interesul politic poarta fesul electoral, economia Romaniei neavand decat sa se descurce singura pana dupa alegerile din 2012.

author avatar
Simona Badulescu
145 afisari

1 COMENTARIU

  1. PRESEDINTELE ROMANIEI ARE DREPTATE,POPULISM GEN PONTA,ADRIAN NASTASE,MITREA,CRIN ANTONESCU,OAMENI LA A 2 A CASNICIE,AU UITAT CE AU JURAT IN BISERICA [PANA CE MOARTEA NE VA DESWPARTII] EU AM 56 DE ANI SI 34 DE ANI DE CASATORIE SI SANT PSD-IST DIN 1993 CONSTANTEAN,IAR RADU MAZARE ERA LA PD APOI DEPUTAT PD AZI ZICE CA ESTE SEFUL MEU LA PSD OARE???????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger