AcasăNewsBasescu, catre contestatari: Harghita si Covasna sunt parte din Romania

Basescu, catre contestatari: Harghita si Covasna sunt parte din Romania

Presedintele suspendat Traian Basescu a comentat pe tema criticilor primite in urma vizitei in Covasna si Harghita, anuntandu-i pe contestatari ca si aceste judete „sunt parte din Romania”.

Traian Basescu, seful suspendat al Romaniei, a lansat, sambata, un comentariu ironic la adresa celor care l-au criticat pentru faptul ca isi petrece vacanta in „secuime”, in judetele Covasna si Harghita.

„Probabil ca acesti oameni nu stiu ca Harghita si Covasna sunt parte din Romania. Pot veni si ei, vor fi bine primiti”, a declarat acesta, citat de b1.ro.

Presedintele statului a dorit sa faca precizari in legatura cu declaratiile sale facut de adresa maghiarilor, spunand ca acesta s-au adresat si romanilor din regiune.

„Eu ii tratez si pe romani si pe maghiari la fel si atata timp cat sunt cetateni romani n-am a spune decat ca ceea ce spun pentru unii, spun si pentru ceilalti”, a mai spus Traian Basescu.

Presedintele suspendat Traian Basescu se afla in vacanta in Covasna si harghita, loc unde a dorit sa se distanteze de aglomeratia din Bucuresti. Cu aceasta ocazie el le-a multumit maghiarilor pentru reactie de la referendum.

“Nu pot sa nu observ reactia ungurimii fata de referendum si n-am decat sa le multumesc. Au inteles foarte bine si modul ilegal cum a fost decapitata conducerea statului si ca nu pot fi atrasi in jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare ca au inteles nevoia de stabilitate a tarii in perioada aceasta”, a spus Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger