AcasăNewsBasescu baga "unele" regii de stat in faliment

Basescu baga „unele” regii de stat in faliment

traian-basescu-faliment-regii-companii-de-statBasescu baga "unele" regii de stat in faliment!

Traian Basescu a declarat, marti, ca nu exclude posibilitatea ca unele companii de stat sa fie lasate sa intre in faliment.  Presedintele Romaniei sustine faptul ca „va ramane amintire ca Guvernul scoate din dificultate orice companie de stat”.

traian-basescu-faliment-regii-companii-de-stat
Basescu baga "unele" regii de stat in faliment!

„Nu exclud posibilitatea ca unele regii de stat sa fie lasate sa intre in faliment (…) Nu s-a stabilit inca o lista, dar Guvernul, neavand posibilitatea sa plateaca datoriile acestor regii, va trebui sa creeze posibilitatea ca firmele creditoare sa vina la masa credala si din vanzarea activelor companiilor de stat sa-si acopere datoriile”, a spus Traian Basescu.

Seful statului a subliniat ca acest proces va aparea cu certitudine: „Nu mai putem tolera cangrene in economia romaneasca. Va ramane amintire faptul ca Guvernul scoate din dificultate orice companie (…) Vor fi companii de stat care vor fi lasate sa intre in faliment. Politic, decizia e clara, nu mai finantam ineficienta (…) Daca compania cu capital de stat nu-si plateste furnizorii, de unde sa luam bani? Acesti furnizori vor merge in instanta, vor cere falimentul companiilor si vor fi lasate sa intre in faliment„.

author avatar
National
398 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ati vazut in direct cum manutele basescului nu mai pot fi controlate din tremuriciul alcoolicului netratat la timp.Acum vrea sa bage in faliment regiile, dupa ce le-a devalizat subalternii lui, acum dupa ce a primit taxa de protectie de la ei si si-a facut prea plinul conturilor secrete.Se vede ca este si prost,se da de gol singur, dupa ce a dat dovada de deliriumtremens spre dementa, sa-i dea cineva din apropiere repede o stacana de alcool dublu rafinat, ca poate asa isi revine din delirat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger