AcasăNewsBasescu: Ati vazut vreun dictator care sa dea opozitiei functia de prim...

Basescu: Ati vazut vreun dictator care sa dea opozitiei functia de prim ministru?

Traian Basescu

Traian Basescu a luat din nou cuvantul in plenul reunit al celor doua camera ale Parlamentului, atacandu-i aspru pe USL-isti. Acesta a comentat pe seama declaratiei lui Crin Antonescu si a acuzelor aduse de USL presedintelui Romaniei.

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a luat din nou cuvantul in plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, ce s-au reunit pentru a vota suspendarea acestuia. Seful statului i-a atacat dur pe USL-istii care l-au acuzat de dictatura, legandu-se si de declaratiile acestora privitoare la justitie.

„Ati vorbit de dictatura. Ati vazut vreun dictator care sa dea opozitiei functia de prim ministru? Ati vazut vreun dictator care sa dea opozitiei cel mai puternic serviciu de informatii interne? Ati vazut vreun dictator care sa dea opozitiei sefia singurului serviciu de informatii externe? E, daca nu ati vazut, mai cautati dictatori”, a spus acesta.

Traian Basescu nu l-a uitat nici pe Crin Antonescu, atacand declaratiile acestuia privitoare la faptele pe care le-ar fi facut presedintele tarii.

„Am inteles chiar din gura domnului senator Antonescu ca vorbele sunt fapte. Va atentionez ca ati faptuit destituirea a sase judecatori de la CCR. Ca ati spus-o. Inteleg ca unul din vorbitorii de la putere au spus ca Romania isi va respecta toate angajamentele internationale: cel mai puternic angajament nu este scris, el se numeste respectarea statului de drept, pe care n-o mai faceti”, a adaugat acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger