AcasăNewsBasescu: Atacurile cu relatia cu Elena Udrea, o campanie de presa bine...

Basescu: Atacurile cu relatia cu Elena Udrea, o campanie de presa bine gandita

Prezent duminica seara intr-o emisiune moderata de Ion Cristoiu, la B1TV, presedintele Traian Basescu a declarat ca imaginea sa de „barbat care calca stramb”, avand o relatie extraconjugala cu Elena Udrea, a fost „indusa” printr-o campanie de presa „bine gandita”, dar fara vreo sansa sa ii distruga familia, pentru simplul fapt ca sotia are foarte mare incredere in el.

„E o imagine indusa (…) E generata de presa ca element de lupta cu presedintele. E o copilarie, pentru ca au incercat de fapt sa subrezeasca singurul loc in care imi gasesc linistea. Si a fost bine gandita. Uitati-va la Antena 1 si la Realitatea, cand era Vintu. Acele doua trusturi au fost focusate in atacurile Basescu- Elena Udrea, relatii extraconjugale, nu stiu ce… stiau foarte bine, au fost foarte bine documentati oamenii ca punctul meu de maxima rezistenta este familia. Aici nu exista pentru mine nici opozitie, nici putere, ci sunt eu cu cele trei fete”, a spus presedintele la B1 TV.

Seful statului a declarat ca relatia de incredere cu sotia sa, intarita in cei 12 ani cat Basescu a fost plecat pe mare, este foarte puternica si nu e afectata de astfel de campanii. „Sotia mea e o femeie care are multa incredere in mine, cum si eu am foarte multa in ea”, a mai precizat presedintele Basescu.

318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger