AcasăNewsBăsescu – atacat pentru „legalizarea prostituției” chiar din fruntea PMP

Băsescu – atacat pentru „legalizarea prostituției” chiar din fruntea PMP

Deputatul PMP, Robert Turcescu, nu susține ideea lansată de președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, privind legalizarea prostituției.

Turcescu consideră că Băsescu s-a grăbit cu aceste afirmații și speră să fie doar o strategie pentru a naște un subiect de presă și nu o poziție asumată de PMP.

„As vrea sa cred ca ideea legalizarii prostitutiei- relansata de Traian Basescu intr-o emisiune tv recenta- nu va gasi prea multi adepti in rindul membrilor PMP. Cred ca fostul presedinte al partidului s-a grabit sau l-a luat valul aparitiilor televizate. Ori, inca o data, a vrut sa nasca un subiect de presa in care sa fie primul sub luminile rampei. Oricum, sper macar ca a vorbit europarlamentarul PMP Traian Basescu si nu presedintele de onoare al PMP.”, scrie Robert Turcescu.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
250 afisari

6 COMENTARII

  1. @I-ați zice oferta electorală a PMP, propusă pentru a asigura venituri necesare pentru plata salariilor bugetarilor și a pensiilor, lansată pentru a susține campania electorală a candidatului PMP la alegerile prezidențiale, ?

  2. Cap sec ala fix asta ne trebuia probabil furat de curvele din port a uitat ce nevoi avem.
    Tratament – la un pahar uischi fara gheata topesti o pastila de algocalmin si apoi peste 50 de rom, adormi si uiti. Daca nu simti nimic repeta.

  3. @ Apreciați că ar trebui solicitată desecretizarea informărilor primite de Traian Băsescu de la serviciile specializate, referitoare la activitatea infracțională de la Caracal, și comunicate și opiniei publice, ?

  4. Remarcați totuși că ar fi despre informările de când era pe la Cotroceni și afirma că este cea mai informată persoană, ?

  5. Familia Basescu a fost asa de fericita ca are un baiat – primul nascut – incat se vede dupa capul lui, ca l-au aruncat in sus de 10 ori, si nu l-au prins niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger