AcasăNewsBasescu ataca USL cu ”Scrisoarea pierduta” de pesedisti

Basescu ataca USL cu ”Scrisoarea pierduta” de pesedisti

Desi are convingerea ca PDL nu va obtine mai multe mandate decat PSD, presedintele Traian Basescu a anuntat inca o data ca nu va ceda presiunilor venite din partea USL si va propune un premier mai pe gustul lui.

Traian Basescu a speculat o eroare a social-democratilor ca sa atace USL

Consultarile vor fi organizate ca la carte, a dat asigurari seful statului, mentionand  ca toata procedura se va desfasura in spiritul Constitutiei si a legii partidelor politice.

Social-democratii au transmis, din greseala, un document de uz intern cu mesaje anti-Basescu

In traducere libera: Basescu intentioneaza sa invite partidele separat la Cotroceni, spre disperarea uselistilor.

”Pentru ca am convingerea ca nu sunteti foarte la curent cu legea 14/2003, va promit o conferinta de presa in care sa analizam efectele nocive ale propagandei USL legate de cum cum vin ei cu tot USL-ul la Cotroceni, spun un nume si pleaca. Nu se va intampla asa ceva”, a afirmat seful statului, sfatuindu-i pe Crin Antonescu si Victor Ponta sa nu mai  promita functii in stanga si-n dreapta.

”Cei doi lideri USL am vazut ca se grabesc sa imparta posturi. Sa nu vanda pielea ursului din padure. Macar sa nu ia banii inainte. Luati-o ca o gluma”, a conchis Basescu. Culmea,  cei care i-au ridicat mingea la fileu presedintelui si i-au oferit sansa sa iasa la rampa au fost comunicatorii PSD care, din greseala, au transmis publicului larg niste note cu caracter intern. O fituica pe care a tot fluturat-o Basescu in timpul conferintei si pe care si-a construit intreg atacul de ieri.

author avatar
eNational
665 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger