AcasăNewsBasescu are o idee mai buna decat revopsirea PDL: Gasiti-va o Margaret...

Basescu are o idee mai buna decat revopsirea PDL: Gasiti-va o Margaret Teacher si aveti lider!

Traian Basescu

Prezent la Scoala de vara a tinerilor democrat-liberali de la Eforie Nord, presedintele Traian Basescu le-a recomandat membrilor PDL sa gaseasca o solutie mai buna decat revopsirea partidului.  Sa ai curaj sa le spui oamenilor „ca nu se pot creste salariile” e un mod mai bun de a face politica astazi.  Si in ceea ce priveste conducerea partidului, seful statului are o recomandare: „Gasiti-va o Margaret Teacher si aveti lider”.

Traian Basescu

„Cred ca dincolo de a va revopsi, de a va rebrandui, cel mai puternic argument e ce le propuneti romanilor. Eu nu cred ca o simpla rebranduire face ca oamenii sa spuna , nu mai e PDL, sunt altii. Nu pacaliti pe nimeni. Ar fi extraordinar un PDL care le spune oamenilor cu curaj nu se pot creste salariile. Din aceste motive. Nu se pot indexa pensiile. Ar fi un stil nou de a face politica. Eu nu am adoptat acest stil nou de a face politica pentru ca nu mai candidez ci pentru ca numai asa se poate face politica azi si in viitor. Romanii mai au pana la alegerile legislative mai bine de un an. Sunt departe de momentul in care ii manipula cu usurinta televiziunea lui Vintu si Voiculescu.”, a declarat presedintele Traian Basescu, la Scoala de vara a tinerilor pedelisti.

Cat despre modele politice, presedintele a amintit doua nume: Margaret Thatcher sau Ronald Reagan.

„Ronald Reagan poate fi un model de politician pentru oricine si sa stiti ca nu a fost un om facut sa faca politica si stiti foarte bine istoria. A fost insa un om cu viziune, un om care a vazut America pe un anume drum, si relansarea puterii si prosperitatii Americii s-a facut o data cu Ronald Reagan.  Este un model, un om cu un mod de adresare simplu direct  si extrem de concret, este adevarat si cu puterea de a face prin natura  functiei presedintelui Statelor Unite, dar este un model de politician care si-a schimbat tara, a relansat-o, a facut-o o mare putere economica si militara prin acest proces de relansare. Sau daca vreti o femeie. Margaret Teacher. Gasiti-va o Margaret Teacher si aveti lider„, le-a spus Basescu tinerilor membri ai PDL.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger