AcasăNewsBasescu are interzis la buget

Basescu are interzis la buget

Victor Ponta nu vrea sa-i arate bugetul lui Traian Basescu, desi presedintele a dat de inteles ca nominalizarea viitorului premier depinde de felul in care partidele isi acopera promisiunile.

USL si ARD nu vor sa-si prezinte proiectele de buget in fata lui Traian Basescu

”O sa prezint bugetul pentru 2013 in Parlament, nu ma duc cu el la altcineva (Traian Basescu – n.r)  ca nu e cazul”, a afirmat premierul, mentionand ca reprezentantii ministerelor  vor lucra in continuare  la buget. ”Multi dintre dumneavoastra sunteti in campanie, dar cel putin un secretar de stat, secretarul general al ministerului, sa continue activitatea cu Ministerul de Finante pentru pregatirea bugetului pe 2013 si mai ales cu acea gandire multianuala, 2013-2016, programe care pot fi finantate timp de patru ani din bugetul de stat”, le-a transmis Ponta ministrilor.

Traia Basescu

Interesant este ca opinia premierului este impartasita si de adversarul lui politic, democratul Adriean Videanu. ”Nu i-am trimis proiectul de buget domnului presedinte pentru ca, sincer, nici nu cred ca este cazul. Domnia sa nu cred ca trebuie sa intre in analiza bugetelor formatiunilor politice. In programul de guvernare al aliantei avem indicatorii macroeconomici ai cadrului macroeconomic care il genereaza seturile nostre de politici. Dupa cum ati vazut, am prezentat un pic mai detaliat bugetul consolidat pe perioada 2013-2016. Este un material foarte serios”, a precizat Videanu

author avatar
Ana-Maria Ludatser
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger