AcasăNewsBasescu: "Am inregistrat un esec cu Legea sanatatii, care mi se datoreaza...

Basescu: „Am inregistrat un esec cu Legea sanatatii, care mi se datoreaza in cea mai mare parte”

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca s-a inregistrat „un esec” in prezentarea proiectului noii legi a sanatatii, el aratand ca acest esec i se datoreaza „in cea mai mare parte” si ca va trebui sa se revina pe alta platforma si pe alta voce.

„Avem nevoie de legea sanatatii. Am inregistrat un esec in prezentarea publica a proiectului la care s-a muncit foarte mult si in credibilitatea acestui proiect. Mi se datoreaza in cea mai mare parte acest esec”, a afirmat Traina Basescu. El a adaugat ca ar trebui revenit cu legea sanatatii, pe o alta platforma de incredere, pe o alta voce.”Ar trebui revenit pe o alta platforma de incredere, pe o alta voce si mai ales cu eventualele modificari care trebuie facute proiectului care a fost in tentativa de a intra in dezbaterea publica”, a mai spus Basescu.

„Nu sunt dictator”

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca oricat de mare ar fi presiunea cu eticheta „dictator” asupra sa, va continua sa sprijine institutiile statului care lupta impotriva coruptiei, el adaugand ca politicianul care este injurat de dimineata pana seara nu se poate numi dictator. „Oricat de mare ar fi presiunea cu eticheta de dictator, voi continua sa sustin fara rezerve toate institutiile statului care lupta impotriva coruptiei, fie ca vorbim de Politie, de Parchet sau Justitie”, a spus presedintele.

Traian Basescu a adaugat ca acest lucru nu inseamna ca nu se va manifesta atunci cand va considera ca s-au facut erori. „Ceea ce nu inseamna neaparat ca voi fi un om care sa nu observe si sa nu se manifeste atunci cand voi crede ca s-au produs erori”, a spus Basescu. Presedintele a spus apoi ca doreste sa mai dea explicatii si pentru o serie de etichetari pe care le-a primit „constant in mod nedrept”. In acest context, presedintele a spus ca „un dictator pe care il injuri de dimineata pana seara nu este chiar dictator”.

Gafa Arafat

Traian Basescu a spus ca nimeni nu trebuie sa mizeze pe lasitatea sa in a spune ceea ce este de spus, aratand ca nu are nimic in a schimba in legatura cu comportamentul sau, cu exceptia diminuarii acelor gafe, gen disputa cu Raed Arafat.

„As vrea ca nimeni sa nu mizeze pe lasitatea mea in a spune ce este de spus. Cu certitudine, voi face observatii publice si legate de ceea ce ar trebui sa facem si in legatura cu ce nu se face. Deci, nu am nimic in a schimba in comportamentul pe care l-am avut in cele doua mandate de pana acum, excepand, cu siguranta, diminuarea acelor gafe pe care uneori le mai fac public, vezi intrarile pe post in disputa cu Raed Arafat”, a afirmat Basescu.

author avatar
Ciprian Purice
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger