AcasăNewsComparatie. Basescu a vorbit despre pensia sa si despre cea a fostului...

Comparatie. Basescu a vorbit despre pensia sa si despre cea a fostului tortionar Ficior

Statul de drept a fost creat de mine, da‘ i l-am lasat lui Iohannis sa aiba grija de el

Facand referire la sistemul pensiilor speciale, Traian Basescu a adus in discutie o situatie care neasteptata pentru foarte multi romani.

Si anume a facut o comparatie a sumei cu care a iesit la pensie – dupa ce de-a lungul carierei a ocupat functii inalte in structura statului, pe langa cea de comandant de nava – versus pensia pe care ar fi avut-o Ion Ficior, fostul comandant de la Periprava, condamnat pentru infractiunii contra umanitatii, recent plecat din randul celor vii. „Discutam de pensia cu care am iesit: 2.980 de lei, pensia de comandant de nava, de fost ministru, fost primar general, de fost presedinte (…) va aduc fluturasul, cu asta am iesit si (…) Ficior, cel care a murit, avea 5.500 de lei, domne’ (…), pentru ca e la pensii speciale (…) deci un fost presedinte are o pensie mai mica (…) daca ai fost tortionar, iesi cu 5.500 de lei”, a invocat fostul sef al statului, joi seara , la B1TV.

author avatar
Cristina Stefan
928 afisari

11 COMENTARII

  1. În cazul lui trebuia să aibă echivalentul în ani de pușcărie după cât rău a făcut țării! !
    Se mai și plânge această scursura umană după ce a batjocorit o țară întreagă!

  2. Pai sunt diferențe extreme ca de la capitanul de echipa perseverent la tanarul jucator rezerva la fotbal. Pai ala era un tortionar coada de topor a bolsevicilor, tu un amarat de turnator al securitatii, manusa sa să nu se murdareasca de sange,ca mai erau un tip de turnatori aia e piatra de ascutit a toporului comunist… (?… {judecatori militeni profesori, militari jurnalisti, cartite de celula etc}

  3. Are dreptate, hai sa rezolvam inechitatea: sa-l condamne si pe el pentru crime impotriva umanitatii (ca ar cam fi niste probe…) si sa-i faca pensia de 5.500 lei in puscarie…Nici nu cred ca ar avea ceva impotriva, doar sa ramana cu banii…In rest, nu mai bine-l intreba el pe raposatul tata (ajuns ofiter de armata pe cadavrele ofiterilor de cariera, cu studii in Franta, condamnati, in bloc, numai ca au aparat tara), colonel in rezerva, prima „captura stalinista” cu toate privilegiile ce vin de-aici?! Pe urma, sa fii in continuare milogul statului, cu casa, paza, masina si alte multe avantaje pe banii amaratilor si sa te compari cu un „tortionar”, e de legenda. De ce nu-si pune intrebarea cati dintre magistratii de acum, vor fi condamnati pentru aceleasi fapte (pe care, efectiv le si le-au comis), in sistemul ticalosit patronat de ei si in statul mafiot pe care l-a edificat, dupa decizii CEDO, ca altfel nu suntem in stare si vor avea pensii tot speciale, dar uriase, nu ca a lui Ficior, care, prin grija parintilor derutatilor de azi a ajuns colonel in rezerva… Si inainte de a se compara cu un tortionar mort, poate ne spune si noua de unde a acumulat averea uriasa, ca tot lefegiu la stat a fost…
    P.C. Nu mai pot cu „tortionarii”, pai astia erau coada lantului trofic al sistemului stalinist, aia de i-au trimis la „puscarii” pe denunturi si pe „judecati ale poporului” unde sunt?! Cumva sunt parintii celor din varful justitiei, de azi, care au grija sa nu se atinga nimeni de amintirea criminalilor de parinti, cam ca Tismaneanu, oisteanu, Sora, Patapievici, gen?!

  4. Mare hotz mai este tenia asta umana,se compara cu altii,insa a uitata sa adune si pensia de fost presedinte,vorba vine,al Coloniei pe care aproape a distrus-o,deci mai animalule trece si 80% din cat are actualul guvernator general al Coloniei plus ca stai ca nesimtitul intr-o magaoaie de vila de lux cu toate ca ai mai furat una din buricul capitalei.Mare nesimtit mai esti si ar cam fi timpul sa te duci dupa tortionarul de care amintesti ca sa-i ceri pensia inapoi,cu toate ca puteai sa i-o ceri cand era in viata dar nu ai miscat.Mai nesi mai adauga si milioanele de euroi si dollarei din conturi numai de tine stiute,nesimtitule.

  5. În vremurile alchimiei căpitanii de vapoare trăiau cu ce obțineau de prin colonii și nu așteptau pensii de la statele pe unde aveau vapoarele, că nu era sistem de pensii, însă aveau vapoare care le aduceau venituri și după ce nu mai navigau ?

  6. Chiar si Țepeș ne aude nu doar geniul versului ca ai strange cu de-a silă pe Nuti si pe Bica in pușcării in Costa Rica. Ce zicea lifta care se da Traian ca are încredere în Elena Udrea…

  7. Discuta de pensia cu care a iesit aceasta scursura !
    Dar de atunci cât i-a crescut nu spune ,pentru că i-a mărit-o guvernul PSD+ALDE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger