AcasăNewsBasescu a creionat portretul viitorului presedinte: Sebastian Lazaroiu

Basescu a creionat portretul viitorului presedinte: Sebastian Lazaroiu

Gura pacatosului adevar graieste. Traian Basescu spune ca romanii nu mai vor un presedinte ca el, Iliescu sau Constantinescu, ci unul “cu greutate culturala”.

Traian Basescu spera sa lase tronul Cotroceniului mostenire lui Sebastian Lazaroiu

Presedintele in exercitiu si-a creionat urmasul miercuri seara, in direct la TV. Unde, chestionat fiind pe tema, a subliniat de doua ori ca romanii nu mai vor sa auda de presedinti asemanatori cu cei trei “crai” cotrocenisti postdecembristi: “Este clar ca, dupa Ion Iliescu, Emil Constantinescu, dupa mine, romanii vor vrea un alt tip de presedinte decat cei trei”, “Sunt convins ca nu vor mai vrea un presedinte jucator, care sa preseze Guvernul.

Nu vor dori nici un presedinte tolerant ca Ion Iliescu, nu mai spun de Emil Constantinescu, ca iar se supara pe mine. Cred ca vor vrea altceva”. Basescu stie si semnificatia acestui ”altceva”: “Cred ca vor vrea un om de cultura care sa le dea si impresia ca e deschis la minte”. In plus, viitorul presedinte nu va fi o femeie, pentru asa ceva nevenind inca timpul. Nici nu a schitat bine actualul presedinte portretul urmasului sau, ca lumea a si pus desenului o eticheta: Sebastian Lazaroiu. Figura noua si de viitor, recent intrata in arena politica dupa un stagiu de consilier efectuat la Cotroceni sub atenta si directa supraveghere a “designerului” Traian Basescu.

Prezidentiabilii “de serviciu” scad constant in sondaje

Ion Iliescu nu-l iarta pe Traian Basescu si spera sa scape de el inainte de finalul mandatului

Interesant este ca tema succesiunii presedintelui Basescu este abordata intr-un moment in care cota de piata a principalilor actori politici damboviteni scade de la o luna la alta. Astfel, conform ultimului sondaj efectuat de IMAS, Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu au scazut toti trei in popularitate, in iunie fata de mai, respectiv cu 2, 4 si 5 procente. Ca urmare, topul la zi arata astfel: Mugur Isarescu (32,2%), Crin Antonescu (27,2%), Victor Ponta (23,2%), Mircea Geoana (14,8%), Traian Basescu (10,6%).

Iliescu n-are treaba cu urmasul, vrea doar sa-l vada suspendat pe Basescu

Ion Iliescu nu agreeaza targul propus de Traian Basescu politicienilor: “acceptati revizuirea Constitutiei si eu renunt la mai mult de un an de mandat”. Mai mult, Basescu a tinut sa-si asigure adversarii si ca nu este vorba de “un truc” menit sa-i permit sa candideze din nou la presedintie, “asa cum a facut Ion Iliescu”.

Dat din nou exemplu negativ, presedintele de onoare al PSD a criticat oferta: “Asemenea conditionari sunt total nepotrivite, revizuirea Constitutiei  are o procedura bine statornicita, nu e o treaba care se face batand din palme”. In plus, Iliescu l-a amenintat, voalat, pe Basescu cu o noua suspendare: “Mandatul sau este o chestiune care tine de anumite imprejurari  si considerente, adica el s-ar putea sa paraseasca mandatul chiar daca nu vrea, in functie structura Parlamentului ce va rezulta din viitoarele alegeri”.

 

author avatar
Simona Badulescu
839 afisari

3 COMENTARII

  1. sebica labaroiu presedinte ?????????????? ha ha ha ha ha ha ha ha …. hai bre chiorule las-o’n cucuruz !!!!!!!!!!!!

  2. ba nene am trait so vad si pe asta un huligan mai mare ca basescu sa ne fie presedinte ,puschea pe limba veninosule hu hu

  3. parca zicea ceva despre un „intelectual” …lazaroiu e nepotul generalului abraham …a trecut prin scoli ca gisca prin apa, e gingav si se aseamana cu EBA (oare asta sa fie motivul?)…pare retardat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger