AcasăNewsBasescu, „taticul” Albei ca Zapada

Basescu, „taticul” Albei ca Zapada

Traian Basescu este gata sa dreaga imaginea PDL cu o formatiune nou-nouta, din randurile careia s-ar putea sa lipseasca multi dintre liderii care nu se mai incadreaza in standardele prezidentiale.

Ioana Basescu nu a inregistrat “Miscarea Populara” la OSIM de capul ei. O recunoaste Radu Berceanu, primul democrat-liberal care vorbeste pe sleau despre strategia sefului statului. “In momentul in care presedintele mandateaza pe fiica sa cea mare sa inregistreze o marca legata de un partid sau de o miscare politica, e clar ca are o semnificatie. Ioana Basescu nu s-a apucat ea, asa, singura… si, daca s-ar fi apucat, presedintele ar fi reactionat. Eu cel putin il cunosc pe presedinte si in mod sigur ar fi reactionat”, a declarat Berceanu, lasand sa se inteleaga ca seful statului a dorit sa fie cu un pas inaintea tuturor. “A fost o gandire de genul acesta care probabil a fost legata de a nu mai avea surpriza cand vrem sa facem vreo modificare sau vreo chestiune de genul acesta ca partidul acela exista inregistrat de nu stiu ce personaj care dupa aia vine si ne santajeaza cum am patit-o deja”, a mai afirmat  democrat-liberalul, precizand ca formatiunea s-ar putea sa fie utilizata “cat de curand” sau “niciodata”.

Oameni noi, la vremuri noi

Termenele date de Berceanu se plieaza destul de bine pe strategia pe care Traian Basescu a pus-o la cale de ceva vreme. Concret, seful statului, care nu concepe ideea unui esec electoral in 2012, a pregatit din timp barca de salvare, fiind oricand gata sa-si abandoneze vechii tovarasi de lupta politica in favoarea unei formatiuni care sa aiba mai multa priza la public. Mai nou, in gratiile presedintelui se afla UNPR-ul lui Gabriel Oprea, “partenerul loial” despre care de mult se spune ca se va muta cu arme si bagaje in “Miscarea Populara”. Ca uneperistii sunt girati de seful statului o demonstreaza si declaratiile liderului Marian Sarbu care a sustine ca formatiunea pe care o conduce ar guverna foarte bine tara fara compania UDMR-ului “incremenit in proiect” si a PDL-ului care are “obsesii ultraliberale”.

author avatar
Adelina Ionicel
544 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acest individ ,basescu traian este un mizerabil care distruge Romania,a facut tot ce era posibil pentru a-l plati pe Soros cu aurul de la Rosia Montana pentru caa cesta sapi asigure lkui Basescu Traian succesul pe langa procurorii americani care il vor scoate in aceste zile din dosarul twroristului international Viktor Bout si astfel americanii se vor decize de lupta lor impotriva teorismului international,asisderea tot cu banii publici romanesti i-a multumit si pe americanii d ela Bexhtel care au plecat din Romanai cu osuma mare fara sa fara nici macar o mie de km de drum.De un asa presedinte romanii nu mai au nevoie,sa se spele cu el pe cap americanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger