AcasăNewsBase, fii barbat! Da-te arestat!

Base, fii barbat! Da-te arestat!

Va salut. Mi se corupe de voi!

Doi oameni, un politician si un jurnalist, ambii cunoscuti, au declarat ca Basescu va fi arestat. Saptamana asta. Poate cea viitoare. Dar, oricum, va fi arestat. Unul dintre ei a plusat, zicand ca arestarea va fi facuta pentru a acoperi cel mai mare scandal al momentului. Poate. Dar orice ar fi, tu, Base, fii barbat. Da-te arestat! Dupa asta, ai tot timpul din lume sa iesi, nu te grabi.

Va salut. Mi se corupe de voi!

Fostul presedinte spune ca sunt numai zvonuri, numai niste jocuri psihologice, dar, pe de alte parte, se gandeste ca la ce se intampla acum in Romania nu l-ar mira. Mergi pe strada, asa, ca Alina Bica si, pac, te aresteaza. Altmineri, ce sa se intample, ingerasule, imaculatule, e Justitia aia corecta construita de tine, din statul ala de drept ridicat tot de tine.

Gramatica, nu coruptie

Nu stiu ce motiv ai avea, Base, sa te puna pe ganduri o arestare. In primul rand, in Romania, nu s-a pomenit ca slugile sa-si doboare stapanul. Aaa, ca il imping pe trepte si dupa aia tipa dupa el „don’t run, we are your friends”, e cu totul altceva. E doar un joc de societate. Apoi, chiar tu, Base, ai spus ca nu ai nimic pe constiinta care sa te faca sa te temi de DNA. Asa zic si eu. Ce, golania aia cu casa din Mihaileanu e de competenta DNA? Nici vorba. Casele tin de Administratia fondului locativ, nu de procurori. Si apoi, DNA se ocupa doar de marea coruptie. Ce, tu esti corupt? Nu cred. Te-a corupt cineva cu casa? Nu. Ai corupt tu? Nu. Pai, atunci, te-ai corupt personal, tie – iti – ti – pe tine – te-ai? Vezi, e legat de gramatica, nu de coruptie. Eu zic sa ii imbarligi pe procurori cum numai tu sti sa o faci si pune-i sa scrie „se scufundaseu gandurile mele”, si ai sa vezi ca toti vor gresi si vor scrie „se scufundasera gandurile lui”. Fara vapoare in propozitie. Cuvantul asta nu exista. Nu e in dictionar. Le dai idei si vor vrea sa le povestesti si de flota. Dupa care le mai trantesti una, pe stilul aleia cu „gaozarule”, si le spui „corupea-mi-s-ar de voi”! Dar vezi cum pronunti, sa nu-ti iasa „comisar”, ca asta e cuvant de rau, cica atrage  puscaria.

Astrele sunt de vina

Combinatia cu Casuneanu la terenuri? Pai ce treaba au procurorii cu asta? Spune-le clar ca terenurile tin de Pamant, Pamantul e o bucatica din Univers, da-le niste nume de planete care au guvernat afacerea si gata, de vina sunt aia care au facut horoscopul la misto in ziua aia. Hai, Base, nu te teme. Ai trecut prin suspendari, prin referendum, ai convins-o tu pe Merkel ca in Constitutie nu scrie ca presedintele (vrei sa scriu, asa, pentru tine, cu „p” mare?) poate fi suspendat, ce naiba, nu convingi tu niste procurori ca nu ai facut trafic de influenta si abuzuri? Ti-ai eliminat tu adversarii apeland la ala sau celalalt? Nu. A fost numai vina lor, i-a pus dracul sa fluiere in biserica si i-a lovit Dumnezeu. Vezi, asta e, pedeapsa divina! Bani pe nedrept? Fereasca sfantul! Tu, pana si arabului ala cu cosmelia din Grozavesti i-a tras un cap in gura pe gratis. Si apoi, sa fim realisti, ai furat flori sau gaini? Sau salam, ca-ti mureau de foame, in casa, EBa si Ioana? Nu. Numai acolo se dau pedepse nasoale, cu patru sau cinci ani de puscarie, dupa cum ai vazut. La astea de care te-ar putea acuza procurorii e usor, intre – 2 luni si cel mult – 1 an. Cu minus inainte, repet. Asa ca, Base, fii barbat! Da-te arestat! Ia arata-le tu procurorilor cu cata demnitate poti purta catusele si fa-le in ciuda. Ca ai sa stai o vreme la bulau, asta e. Ai tot timpul sa iesi.

author avatar
Valentin Boeru
2.844 afisari

16 COMENTARII

  1. Am incercat, am vrut sincer sa imi impun rabdare si sa citesc acest articol, dar privirea s-a lovit de mizerie si putrefactie, si nu am putut. Acesta nu e jurnalism. Nici macar scursura a mahalalei nu e. E o degradare greu admisa in plan intelectual. E o decadere umana dupa care nu mai urmeaza nimic. Il dau dracu` pe Basescu fara scrupule in fata argumentatiei logice, dar sa devii tu, ziarist, mai golan, si mai infect decat orice scursura a societatii, iertare, nu pot sa nu vomit. Nu e vorba aici de fostul presedinte al Romaniei, ci de mizeria cea mai urat mirositoare a celor care nu pot fi oameni inteligenti. Acest Boier iesit din excrementele oii ma scarbeste. Post decembrismul ne-a invatat sa fim gunoaie, sclerati, mizeri si infecti, iar individul vrea, musai, sa fie campion. Nu putem acepta rahatul la nesfarsit ca fiind ambrozie, pentru ca nu e. Mi-e sila de oamenii, ca acest Boieru, pe care oamenii cei mai indobitociti de soarta i-ar spurca fara rusine.
    Dumnezeule, unde am ajuns?

    • Cum unde ai ajuns? In fata propriei neputinte de a te exprima decent, coerent si civilizat cand cineva are o alta opinie despre Basescu & Udrea, pe care se pare ca ii divinizezi, caci numai atunci cand sunt ironizati reactionezi visceral si disproportionat. Nu contrazici evidentele din articole, ci doar balacaresti autorul. Pe noi chiar nu ne intereseaza la ce chip cioplit te inchini sau pe ce mormant strain plangi, este problema ta, Ioane, dar acest spatiu este destinat comentarii articolelor, nu injurarii ziaristilor. In alta ordine de idei, esti amuzant cand stabilesti tu ca acesta nu este jurnalism. Te pricepi? Esti vreo autoritate? Si nu ti-ai dat seama ca este un pamflet? Ioane, incearca sa nu ajungi mai penibil decat lasi sa se intrevada, mai citesc si altii produsele mintii tale.

      • Cand votezi in orb un partid care a tras efectiv in oameni, i-a impuscat pe strada pe fratii si parintii nostrii, in decembrie 1989, care a vandalizat Bucurestiul, prin mineri, desfigurand oameni si violand femei, care a creat cel mai monstruos stat mafiot din istorie, tu vii sa dai lectii de morala? Mai ai inca tupeul? Si ndraznesti sa ii spui cuiva ca nesimtirea si lipsa elementara de educatie a unui ins, care se pretinde ziarist, e de laudat? Ca, mai mult, sa hotarasti cine si cum are dreptul sa aiba pareri? Asta e tara pe care o visezi tu? Asta iti doresti tu pentru copii tai? Grav, flacau, tare grav!

        • Ioane, nimic nu e mai grav decat sa scrii „nostri” cu doi „i” si „copii”, in forma articulată, doar cu doi „i”. Mars la gramatica, intelectualule!

    • NEA GICA DE GICA=GAGICA.VINO CU MINE IN CELULA SA-L FLEGMENTAM PE BORFASUL BULANGIU.
      ESTI DIN PDL SAU AI FURAT CU EL,PE TOTI ROMANII.CE ARE SCRISUL,CU CREMENALUL DE ROMANIA,
      ASA CUM SI BOUL ALA-PUTREFACTIE SULICA DE ROMANAI+CREMENALUL DE ROMANIA=2 HOTI SI BOLNAVI DE EBOLA-SIDA.NEA GIGI-IONICA,DUTE LA USA MAGARULUI TAU SI CERSESTE 1 LIMBAJ DE CLASA 3-A.,HAI,SICTIR DE ANALIST PE TEXT

  2. Daca Base nu e barbat, daca si pe asta il faci curva, desi s-a razboit, si inca o face, cu toate cucuvelele acestui neam, atunci sigur tu, jurnalistule, esti un rahat.
    De unde dracu` apareti atat de multi?

    • asa ceva? unde scrie curva in text? mi-a scapat sau pui de la tine, ca sa te falesti? si apoi, mai ficior, nu scrie nicari ca Traienica nu-i barbat.

    • Cred ca va doare atat de tare hotia lui Basescu incat nu mai puteti decat sa injurati ziaristii.

  3. frumos scris… numai ca base nu e si nu a fost suficient de barbat niciodata in viata politica. el a fost tot timpul un gainar… smecher de duzina…

  4. Basescu a mizat pe faptul că dacă își pune oamenii lui în posturi cheie din justiție va sta liniștit la terminarea mandatului de președinte (așa procedează și Iohannis )dar a scăpat din vedere că unii oameni mai și trădează. Din acest motiv este foarte revoltat împotriva lui Kovesi, Coldea etc.,cât despre bărbăție ce să mai spun, îmi aduc aminte de lacrimile lui înainte de suspendare și nu numai.

    • Vezi sa nu-ti zica si STAN, care posteaza mai sus, ca esti un rahat, pentru ca ii critici idoloul.

  5. Stimate domnule Ion de Ion, arătându-te ce fel de Ion ești după ce ai citit articolul care n-a fost scris în stilul agreabil domniei tale. Păi care să fie stilul dumnealui? Desigur nu altul decât al acelor Ion-i întâlniți în literatura noastră: slugă, lingușitor, ignorant, ș.a. De unde să știe berbecul Ion, că în arta scrierii există pamfletul această formă de zugrăvire a proastelor apucături și a lipsei de orice ar fi putut crea un caracter de individ ancorat în realitatea în care supraviețuiește. Pentru el pamfletul trebuie că are gust de mere pădurețe, ca pentru orice găinari cu mințile nu crețe. El ca un soldat credincios rămâne fidel lucrării care dezvăluie cum neastâmpăratul cățeluș cu părul creț (nu creierul, deci), mai creț decât al idolului său Băsescu, furase o rață din cotețul Băncii Naționale a României,dar asta nu e problema DNA-ului,și mai înțelege ceva: chiar prezicerile Mariei Câmpina -regina magiei albe. Până și această ilustră doamnă lucrează cu magia albă, ci nu cu cea neagră satanist-băsesciană, care, ne lasă Ion să înțelegem, că îl sodomizează până în adâncul sufletului pe nea „Ion țăran trudit fără avere”, (zice la cartea de română). Aș putea bănui că Ion de Ion ce este știe și să citească, chiar mai abitir decât un onest berbec de târlă. Trezește-te Ioane!

    • Prin satrele romanesti se foloseste tot mai des pamfletul, romii devin literari iar oamenii subtiri, nu-i asa, il ridica pe inaltele culmi ale finetii. Badarania si nesimtirea tot badaranie si nesimtire raman, dragutule, oricum le-ai boteza tu. Iar cand injuri, nu poti fi om de calitate. Cat despre „eroii” articolului, ma lasa rece destinul lor, la fel cum si ei simt despre mine. Persoana lor nu ma intereseaza, dar cand un ziarist e prost, e prost si gata.De vrei sa fi asemeni, e problema personala.

      • Bravo, ai evoluat, Ioane! Ai ajuns la delirium tremens pe fond literar si de moralitate.

  6. Bai nene,acest BASESCU ,care de 27 ani ,a trait numai din banii de la buget ,trebuie judecat de modul cum a condus tara asta 10 ani de zile!…ne-a adus intr-o situatie din care NU mai stim cum IESI,pe bune……si tot EL vine si NE spune ca el a creat-o pe KOVESSI si ii pare rau acum…..EL credea ca daca-si pune oamenii sai pe functii cheie ,NU va da socoteala dupa ce NU va mai fi presedinte!!!…..suporta nene,acum ,ca asta ai dorit ,bulversarea acestei tari ,nu alta!!!…EL stie una si buna ca NU el a facut marile privatizari de ne-a adus in sapa de lemn,dar NU ne spune ca el a „fost capul la PSAL 1 si 2”,fara semnatura sa nu se facea nici o privatizare negociata cu strainii!!!…asta sa NE explice ,cum a negociat cu strainii!….un pensionar care in „89 NU credeam c-o sa ajungem in 2016 ,o tara fara de nimic,din ce eram NOI si acum …..aceeasi care au distrus tara asta vin si ne spun ca trebuie sa INDUSTRIALIZAM tara….la noi ca la nimeni!!!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger