AcasăNewsBase, bun la oral!

Base, bun la oral!

Basescu face tam-tam pe tema Justitiei, uitand ca si-a facut-o pres

Ia uite unde era tata Makarenko al natiunii! Din tot ce se intampla in tara asta, de la judecatorii care ii poarta sambetele Elenei Udrea si pana la dezvaluirile lui Ghita despre pasiunea lui pentru inregistrari pe blat, nimic nu este bun. Nu se simte, domnule, zvacul natiunii care ar trebui sa fie de partea lui si  sa-i soarba de pe buze invatatura.  Nici politicienii nu mai sunt ce erau odata. Grindeanu a fost sucit si rasucit de Iohannis, iar Dragnea, redau aproximativ, este taranusul care nu se spala pe dinti.

Basescu face tam-tam pe tema Justitiei, uitand ca si-a facut-o pres

Se pomenea asa ceva pe vremea lui? L-a incalecat cineva pe cel care a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei? De Boc zic. Aici, vrand-nevrand, trebuie sa ii dai dreptate. Nici nu aveai cum sa-l incaleci pe Boc. Era asa de mic incat riscai sa-l pierzi printre picioare si, cand il vedea pe Basescu, oricum se aseza singur in genunchi.

Sa traiti bine!

A iesit Klaus Iohannis in piata, alaturi de niste unii care faceau zgomot si voiau nici ei nu stiau ce. De ce nu a fost bine perceput gestul, dupa mintea lui Base? Pentru ca Iohannis nu le-a spus „va rog sa aveti incredere, nu avem nevoie de instabilitate”. Adica, exact cuvintele pe care el, Basescu, nu le-a rostit niciodata, dar pe care le baga acum la inaintare.  Asta e valabil acum. Maine, o sa aflam ca inca presedintele nu a fost bine inteles pentru ca nu i-a urmat exemplul, aruncand cu sticla de sampanie in prostime si racnind, la misto, „Sa trati bine!”. Asta e, domnule, nici Iohannis nu are zvac, de aia nu prinde la popor. Apoi, ce e aia referendum cu daca vrem sa continuam lupta anticoruptie? Nu e bine, zice ipochimenul, trebuie un referendum privind unirea cu Moldova. Aici, recunosc, lucrurile sunt un pic incurcate. E vorba doar de coniacul Moldova sau de toata crama de la Cricova? De ce nu a facut Base referendum pe tema asta, cu moldovenii, in cei zece ani de „s-o sugem de la Licuriciul cel Mare”? De aia! Ca s-o aiba rezerva cand apare la televizor ca Mitica Dragomir, sa mai ridice audienta. Nea Mitica macar intreba inainte: „o dam pe mistouri, ca sa va luati si voi niste reclama, sau o dam pe bune”!

Bifeaza raspunsul corect

Pedagogul lui „iarna nu-i ca vara” are replica la orice. Doar ca, uneori, pare bahica. Ziua vorbeste despre statul de drept pe care l-a consolidat, iar seara declara „io v-am zis ca-i stat corupt”. La o televiziune spune ca a preferat sefi tineri la DNA si SRI, iar la alta afirma ca sunt prea tineri si puterea i-a luat de nas. Basescu vorbeste sau, mai degraba, bate apropouri despre respectarea Constitutiei. Cum a facut-o el? Simplu, incalcand-o ori de cate ori i-a venit bine la mana. Bate moneda pe educatie, care conduce la civilizatie. De ce nu l-a interesat soarta invatamantului in timpul mandatelor lui? Si mai simplu. Era ocupat cu taierea salariilor profesorilor si, oricum, scoala scotea numai prosti, dupa cum declara. Acum, ataca Sistemul care a incalecat Romania. De ce nu i-a sarit la gat cat a fost presedinte?  Pai, nu avea cum, pentru ca muncea sa-l construiasca. Da sfaturi despre reforma din Justitie. De ce nu a facut-o el? Aici sunt doua variante de raspuns, ca la testul grila. 1. a reformat-o, aducandu-si oamenii care sa il protejeze pe el si camarila; 2. solicita reforma pentru ca neamul a inceput sa ii intre la puscarie sau se pierde in declaratii. Bifeaza raspunsul corect. Ce mai, Base, esti superb. La oral!

author avatar
Valentin Boeru
1.407 afisari

4 COMENTARII

  1. „niste unii care faceau zgomot si voiau nici ei nu stiau ce”
    Esti penibil domnule Boeru. Chiar asa, nu stiau ce?

  2. Perfect adevarat. Doar cu gura e bun. Un fariseu nenorocit care astazi vorbeste de Dumnezeu, iar maine spune ca, de fapt, se referea la Necuratul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger