AcasăNewsBarroso, felicitandu-l pe Ungureanu: "Romania are nevoie de un nou guvern!"

Barroso, felicitandu-l pe Ungureanu: „Romania are nevoie de un nou guvern!”

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a transmis „cele mai calde felicitari” lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea in functia de premier, spunand ca Romania are nevoie de un nou guvern, capabil si dornic sa implementeze toate masurile necesare pentru restabilirea increderii.

„In numele Comisiei Europene, doresc sa transmit cele mai calde felicitari pentru numirea dumneavoastra in calitate de prim-ministru al Romaniei”, spune Barroso in mesajul sau. Presedintele CE apreciaza ca „este un moment important atat pentru Romania, cat si pentru Uniunea Europeana”.

„Romania are nevoie de un nou guvern, capabil si dornic sa implementeze toate masurile necesare pentru restabilirea increderii si pentru a contribui in mod activ la dezbaterea europeana. Va doresc tot succesul si astept sa va urez bun-venit cat mai curand la Comisia Europeana”, mai spune Barroso.

Cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost investit joi de Parlament, cu 237 de voturi „pentru” si doua voturi „impotriva”. Membrii noului Guvern au depus joi seara juramantul in fata presedintelui, dupa care Executivul s-a reunit intr-o prima sedinta, informala, la Palatul Victoria.

author avatar
Ciprian Purice
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger