AcasăNews"Barosanul" Radoi de la Metrou si-a tras carciuma de lux in Capitala!...

„Barosanul” Radoi de la Metrou si-a tras carciuma de lux in Capitala!

Ion Radoi are trei case, bani in conturi si un baiat afacerist

Considerat unul dintre cei mai instariti lideri de sindicat, fostul  senator PSD Ion Radoi, cel care controleaza toate spatiile comerciale de la metrou, si-a tras cu familia un restaurant de lux in centrul Bucurestiului.

Ion Radoi are trei case, bani in conturi si un baiat afacerist

Din agoniseala, familia liderului Uniunii Sindicatelor Libere de la Metrou (USLM) Ion Radoi si-a facut un local pe bulevardul Dacia. Reporterii „National” au descoperit ca restaurantul „Buon Cibo” este detinut de societatea cu acelasi nume, inregistrata la Registrul Comertului in decembrie 2011.

Fostul senator PSD Ion Radoi este vazut foarte des in localul familiei

Asociat unic este fiul liderului de sindicat, Razvan-Marius Radoi, iar administrator al firmei o anume Ana-Maria Tanasa, prietena acestuia.

Baiatul liderului de sindicat este asociat unic al firmei care detine restaurantul „Buon Cibo”

Ieri, dupa ce jurnalistii nostri au aflat ca Ion Radoi detine, prin fiul sau de 25 de ani, restaurantul Buon Cibo, au incercat sa discute cu acesta, sunand chiar la local. „Domnul Ion Radoi nu este momentan aici”, a explicat secretara. In momentul in care a aflat cu cine vorbeste, aceasta a intors-o ca la Ploiesti: „De fapt, localul nu este al domnului Radoi, este al altcuiva. Domnul Radoi este doar un simplu client de-al nostru”, a incercat s-o dreaga tanara de la celalalt capat al firului.

Acuzat ca vinde chioscuri la suprapret

De unde are fiul lui Ion Radoi bani ca sa-si deschida o afacere in centrul Capitalei? Probabil din vanzari anterioare…La fel cum a avut bani ca sa cumpere, la doar 18 ani, o masina Audi, cu 5.000 de euro, chiar de la tatal sau. Oricum, familia Radoi se poate declara fericita, atata timp cat liderul de sindicat a reusit sa-si ia trei case: una in Bucuresti, una in Dambovita si o alta, de vacanta, la Sinaia. Faptul ca Ion Radoi este un om descurcaret l-a dezvaluit „National” si ieri, cand a publicat acuzatiile comerciantilor de la metrou, care au inchiriat spatii de la Sindomet Servcom SRL, firma controlata de Ion Radoi. Acestia sustineau ca, pentru a putea obtine un spatiu comercial in subteranele Bucurestiului, sunt nevoiti sa cotizeze cu sume colosale. Pe langa spagile „de rigoare”, acestia sustineau ca au dat si 10.000 de euro pe niste chioscuri din PVC care costa, in mod normal, maxim 1.000 de euro bucata. Asta pentru ca ar fi fost obligati sa colaboreze cu o anumita firma, prietena a smecherilor de la sindicat.

author avatar
Narcis Voica
3.959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger