AcasăNewsBaronii PSD ii pun piciorul in prag lui Ponta

Baronii PSD ii pun piciorul in prag lui Ponta

Pumnul trantit in masa partidului de Victor Ponta nu ii impresioneaza pe baronii partidului, care refuza hotarat sa imparta „cascavalul” local cu liberalii.

VICTOR MOCANU Tine mortis sa candideze

Jupani de ani buni in fiefurile lor, vechii lideri locali ai PSD refuza sa-si cedeze locurile colegilor din PNL si PC si sa opinteasca la alegerea uzurpatorilor. Victor Ponta se astepta el la ceva necazuri, dar a crezut ca este suficient sa se rasteasca putin si sa fluture cateva amenintari cu excluderea din partid. Ca n-a fost sa fie asa o demonstreaza situatiile din Buzau, Iasi, Braila, Constanta.

PSD Buzau a pus de-o revolutie

PSD sta cel mai rau in Buzau, unde filiala, deja slabita de scandalurile cu Ion Vasile (fostul lider local, care s-a si tirat la UNPR), fierbe refuzand sa accepte un candidat liberal pentru CJ. Ignorat de centru, PSD Buzau ii da cu tifla lui Ponta si il sprijina tot pe seful, pe Victor Mocanu (actualul presedinte al CJ) pentru un nou mandat la viitoarele locale. Ponta a tunat el ce a tunat dar, desi a anuntat ca se va duce la Buzau ca sa rezolve problema, de fapt se fereste ca de dracu’ sa dea ochii cu rebelii.

Bunea: necazurile in partid de abia incep

 

GHEORGHE BUNEA STANCU Nu este de acord cu listele intocmite de liderii USL

Revoltat de ce patesc colegii de la Buzau, braileanul Gheorghe Bunea Stancu a rabufnit si el, acuzand conducerea partidului ca nu respecta „un principiu”: „acolo unde am avut noi presedinti in functie si primari in functie, tot ei vor candida de drept”. Bunea afirma si ca necazurile in PSD de abia incep, nemultumirile vor deveni tot mai “virulente” iar pesedistii “isi vor pune mainile in cap” pe masura ce se vor definitiva listele de consilieri, judeteni, municipali si locali.

Nichita ureaza PC-ului drum bun si cale batuta

GHEORGHE NICHITA Tine cu dintii de primaria Iasi

Declansat cu vreo luna in urma, conflictul din USL Iasi se inteteste in loc sa se stinga. Cauza este identica: primarul PSD in functie, Gheorghe Nichita, nu concepe sa cedeze PC-ului candidatura pentru primarie (conservatorii il vor peTudor Ciuhodaru). Satul de presiunile PC, Nichita trimite intreg partidul lui Dan Voiculescu la plimbare: “PC sa candideze separat pe toate listele din tara, daca vrea sa candideze separat la Iasi”.

PNL, persona non grata in Constanta si Vrancea

NICUSOR CONSTANTINESCU Nici nu vrea sa auda de candidati liberali

Nici la Constanta si in Vrancea (fiefuri social-democrate recunoscute) lucrurile nu stau mai bine. Stapani absoluti ai celor doua judete si castigatori ai tuturor scrutinurilor din 2000 incoace, Nicusor Constantinescu si Marian Oprisan nici macar nu stau la discutie cu liberalii. Barbat hotarat, Constantinescu, presedintele CJ-ului de la malul marii, si-a anuntat deja colegii ca nu da nimic PNL-ului. Stiut fiind cati bani dau Constantinescu si Radu Mazare pe liderii centrali ai partidului, pesedistii constanteni il cred.

MARIAN OPRISAN Este satul pana-n gat de pretentiile liberalilor vranceni
author avatar
Simona Badulescu
1.140 afisari

3 COMENTARII

  1. Jigodiile astea corupte nu-i intereseaza de NOI, ei au interesele lor. Sa spetam ca la alegeri se va face curatenie. Talharul de Oprisan este candidat la puscarie,G.Bunea, N.Constantinescu, V .Mocanu, uitativa la ei ce mutre de tampiti ,si CAP-isti au, si se cred baroni! LA PUSCARIE cu ei.

  2. Jigodiile astea corupte nu-i intereseaza de NOI, ei au interesele lor. Sa speram ca la alegeri se va face curatenie. Talharul de Oprisan este candidat la puscarie,G.Bunea, N.Constantinescu, V .Mocanu, uitativa la ei ce mutre de tampiti ,si CAP-isti au, si se cred baroni! LA PUSCARIE cu ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger