AcasăNewsBaronii PSD ii fac partid lui Mircea Geoana

Baronii PSD ii fac partid lui Mircea Geoana

Desi vor vota pentru excludere, fostii tovarasi de arme ai  lui Mircea Geoana ii promit acestuia ca-l vor ajuta sa-si incropeasca o noua formatiune.

Ca sa puna batista pe tambal, pesedistii sunt dispusi sa-l ajute pe Mircea Geoana sa-si faca alt partid

Ca apele sa se linisteasca in partid, Mircea Geoana trebuie sa plece. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai toti pesedistii, deloc incantati de ideea unui posibil congres.  Ca scandalul sa se opreasca aici, mai multi presedinti de organizatii ai PSD, Constantin Nicolescu, Oana Mizil, Constantin Boscodeala etc,  l-au asigurat pe Geoana ca nu-l vor abandona, ci il vor sprijini din umbra in vederea formarii unui nou partid. Partid in care isi vor gasi locul si niscaiva actuali parlamentari ai PSD care au fost anuntati de curand ca nu vor mai avea colegii eligibile. Demersul lui Mircea Geoana a fost confirmat si ironizat in acelasi timp de Miron Mitrea: “El pregateste un partid de multa vreme, numai ca nu stiu daca nu va fi el singur in partidul ala. Nu pot sa va spun cine va merge, eu nu stiu, nu am semnale, dar cunoscandu-i capacitatea de organizare si constructie a lui Mircea Geoana, ma indoiesc”.

Culmea, ceva mai increzator in sansele lui Geoana s-a dovedit a fi democrat-liberalul Cezar Preda care, desi a exclus din start orice legatura intre PDL si presedintele Senatului, a lasat totusi o portita deschisa. „Ce treaba are Mircea Geoana cu PDL? Am innebunit la cap. Nu cred ca PDL are vreo legatura cu Mircea Geoana si nici nu vad cum poate sa aiba. Daca isi face partid pana la urma, isi aduna o docrina, poti sa discuti si cu el, dupa alegeri, dar pana atunci nu vad ce legatura are el cu PDL”, a declarat Preda.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
739 afisari

3 COMENTARII

  1. draga dudu adica dan sova.jigodiile astea te-au facut pe tine senator si pe metresa ta vali vasilica staicu mare si tare pe la psd diaspora.dar tu care nu esti obijnuit cu asa o pozitie inalta,te-ai facut de cacao dand sfaturi gresite.ce sa ii facem daca nu putem sa ne miscam nici in stanga nici in dreapta nici in fata nici pe spate fara pretioasele sfaturi ale vasilicii staicu.o tuta fara pereche,o lesinata si o mare hoata.om perfect pt manipulare.abia astept sa o vada toata tara cat e de frumoasa si mai ales capabila.sa vada toti cine ii conduce pe celebrul dan sova si cu cine se poate pricopsii acest popor.tu pana atunci draga dan,baga-ti banii in cv-ul ei,scolind-o prin tari straine.

  2. cata cenzura!v-a cumparat sova pe toti.de ce ati sters comentariul meu?nu am calomniat pe nimeni si nu am folosit cuvinte murdare.cine se teme de adevar?daca sunteti o publicatie nepartinitoare imi veti posta comentariul pe care dupa 2 ore l-ati sters.ati primit tel de la senator?aaaa nu-i asa ca pe voi v-a platit anul trecut sa ii publicati povestea de amor cu RALUCA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger