AcasăNewsBaronii PDL nu inghit planurile lui Basescu

Baronii PDL nu inghit planurile lui Basescu

Desi au acceptat fara sa comenteze numirea lui Razvan Ungureanu in fruntea Guvernului, greii PDL nu mai sunt dispusi sa gireze nastrusniciile politice ale lui Traian Basescu.

Proiectele lui Traian Basescu se invart in jurul lui Razvan Ungureanu

Strategiile Cotroceniului nu se mai potrivesc cu cele din Modrogan, baronii democrat-liberali avand propria lor agenda.

Vasile Blaga nu este de acord ca Basescu sa-si scurteze mandatul

O demonstreaza din plin cea mai recenta aparitie publica a lui Vasile Blaga, presedintele Senatului respingand din capul locului scenariul potrivit caruia Traian Basescu ar renunta la un an de mandat pentru ca in martie 2013 sa avem alegeri parlamentare si prezidentiale comasate. “Eu stiu ca mandatul presedintelui este de cinci ani si este bine sa fie de cinci ani pana cand o alta Constitutie va hotari altfel, pentru ca am crea precedente periculoase in tara”, a  explicat Vasile Blaga.

Adriean Videanu considera ca actualul premier ar trebui sa confirme inainte sa fie adoptat de PDL

La randul sau, Adriean Videanu a afirmat ca Razvan Ungureanu trebuie sa-si faca ucenicia in afara PDL pana sa se “lipeasca” de partid. “Eu cred ca domnul Ungureanu trebuie sa beneficieze de credibilitatea pe care cred ca populatia i-o acorda, sa-si consolideze aceasta credibilitate”, a declarat Videanu, precizand ca nu a sosit momentul ca Ungureanu sa devina pedelist cu acte.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
987 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger