AcasăNewsBarna susține căsătoria între homosexuali

Barna susține căsătoria între homosexuali

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că susţine căsătoria între persoane de aceleaşi sex şi o lege care să reglementeze acest lucru, însă în acest moment societatea românească nu este pregătită pentru o astfel de măsură, constată el.

Dan Barna Sursa foto Twitter

Acesta este convins că peste ceva timp, românii vor fi pregătiţi și ei să accepte căsătoriile între persoane de acelaşi sex, în Europa existând deja state care au legalizat astfel de căsătorii. “În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus şi la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituţiei pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranţă, nu ştiu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna la o emisiune TV.

Liderul USR nu se opune nici adoptării unei legi care să dea liber căsătoriilor între persoane acelaşi sex, dacă măsura ar fi o prioritate. “În momentul în care vom ajunge şi o astfel de iniţiativă ar ajunge în dezbaterea publică şi ar rezulta lucrul acesta ca fiind o prioritate, nu aş vedea nicio problemă”, a afirmat el.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
449 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai numai voi poponarii neomarxisti va ghaoziti la violet. Cum apari tembelule in fata altarului spre taina sfanta pupand mireasa cu barba?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger