AcasăNewsBarna şi-a depus candidatura la prezidenţiale. Cioloş i-a fost alături la BEC

Barna şi-a depus candidatura la prezidenţiale. Cioloş i-a fost alături la BEC

Liderul USR a venit, vineri, la Biroul Electoral Central, însoţit de Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, partidul alături de care formaţiunea condusă de Dan Barna formează alianţa electorală pentru scrutinul din noiembrie, dar şi de alţi userişti. ”Eu voi fi în turul al doilea, cu siguranţă, și voi fi următorul președinte al României”, a susţinut politicianul.

Anunţând -din faţa sediului BEC – că depun ”aproape 400.000 de semnături” de susţinere a candidaturii sale, Dan Barna a continuat prin a spune că ”România are nevoie de o schimbare (…) Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să acceptăm puțin de la clasa politică, este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele. (…) Românii pot și merită să fie fericiți aici, în România”.

Candidatul USR-PLUS e convins că poate câştiga scrutinul din toamnă în faţa actualului preşedinte, care, se ştie, aspiră la un al doilea mandat – şi pe care l-a criticat subtil: ”nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică (…). România are nevoie de un președinte full-time, de un președinte prezent în viața cetății. (…) Președintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea, eu cred că dacă era un gospodar mai atent (…), poate nu mai ajungeam să luăm foc de atâtea ori în ultimii ani”.

304 afisari

1 COMENTARIU

  1. Democrația dă dreptul prostimii să voteze și NEBUNILOR să candideze. Altul care nu are toată țigla pe casă !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger