AcasăNewsBarlad: Adolescenta de 14 ani, in stare CRITICA dupa ce a nascut!...

Barlad: Adolescenta de 14 ani, in stare CRITICA dupa ce a nascut! Tanara se afla la a patra sarcina!

O tanara de numai 14, din Barlad, a ajuns in stare critica la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, dupa ce a nascut un copil de 1.150 grame, fata fiind la a patra sarcina.

Tanara a fost internata la Spitalul de Urgenta Barlad in data de 3 martie, cu o sarcina de 30 de saptamani, cu factor de risc. Fata s-a prezentat la spital din cauza aparitiei unor sangerari. Timp de trei zile medicii ginecologi barladeni au incercat sa mentina sarcina pana la termen, insa din cauza sangerarii abundente s-a declansat sarcina.

„Pacienta a nascut un fat viu, in greutate de 1.150 de grame, motiv pentru care, conform unui protocol in cazul nou-nascutilor cu greutatea sub 1.500 de grame, s-a luat masura transferarii la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. La doua ore dupa nastere, au aparut complicatiile la adolescenta, astfel incat s-a intervenit chirurgical, ulterior pacienta fiind transferata cu un eclicopter SMURD la aceeasi clinica de specialitate din Iasi”, a declarat, joi, directorul medical al Spitalului de Urgenta Barlad, Gabriela Danis.

Aceeasi sursa a precizat ca adolescenta se afla la a patra sarcina, celelalte trei fiind piedute in diverse stadia de evolutie.

author avatar
Alina Costache
2.481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger