AcasăNewsBAREM EVALUARE NATIONALA 2013, MATEMATICA: Cum se evalueaza si noteaza subiectele

BAREM EVALUARE NATIONALA 2013, MATEMATICA: Cum se evalueaza si noteaza subiectele

Elevii care au intrat, joi, in salile de examen, pentru a sustine proba la matematica din cadrul EVALUARII NATIONALE 2013, au avut de rezolvat subiectele continute de varianta 3, extrasa in dimineata zilei de 27 iunie.

Dupa ce, pe durata celor doua ore pe care le-au avut la dispozitie, absolventii claselor a VIII-a au scris pe foile de examen rezultatele cerintelor, in speranta ca vor obtine o nota cat mai mare, elevii asteapta acum cu nerabdare sa vada BAREMUL la MATEMATICA, pentru a vedea cum sunt evaluate si notate subiectele.

Multi dintre absolventii claselor a VIII-a din intreaga tara, dar si o seama de profesori au declarat ca subiectele la MATEMATICA, de la EVALUAREA NATIONALA 2013, au fost accesibile. Ca atare, copiii nadajduiesc sa obtina o nota cat mai buna.

Mai trebuie spus ca tinerii candidati primesc 10 puncte din oficiu, urmand ca subiectele sa fie evaluate si punctate conform baremului prezentat in imaginea alaturata, publicat de edu.ro: VEZI AICI.

De asemenea, e important de precizat ca dupa ce scapa de emotiile examenelor, elevii vor mai trece printr-un „hop”, sambata, 29 iunie, cand vor fi afisate primele rezultate ale EVALUARII NATIONALE 2013. Cei care nu sunt multumiti de note, pot depune contestatii, care vor fi inregistrate in aceeasi zi. In urmatoarele zile acestea urmeaza sa fie rezolvate, urmand ca pe 3 iulie sa fie afisate rezultatele finale ale  EVALUARII NATIONALE 2013, urmand ca pe 16 iulie sa aiba loc prima repartizare computerizata la licee a absolventilor clasei a VIII-a.

806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger