AcasăNewsBAREM BACALAUREAT 2013 MATEMATICA si ISTORIE. Cum se puncteaza subiectele!

BAREM BACALAUREAT 2013 MATEMATICA si ISTORIE. Cum se puncteaza subiectele!

Dupa ce au intrat, miercuri, in salile de examen, pentru a trece pe foi rezolvarile subiectelor continute de varianta extrasa la proba obligatorie a profilului (matematica sau istorie), absolventii claselor a XII-a asteapta sa vada baremul, pentru a vedea cum se evalueaza si noteaza subiectele.

Proba obligatorie a profilului absolvit i-a pus pe elevii care s-au inscris la sesiunea din vara aBAC 2013 in fata unor subiecte de matematica, respectiv istorie. Desi multi elevi au avut emotii inaintea examenului de la matematica, gandindu-se ca subiectele vor fi grele, lucrurile nu par sa stea asa. Cel putin asta au sustinut cativa absolventi de liceu, care au lasat sa se inteleaga ca subiectele au fost mai usoare ca la simulare, si ca se asteapta la note bune.

VEZI SI: BAC 2013: Motivul neasteptat pentru care un elev din Cluj a fost eliminat de la examen

BACALAUREAT 2013. ASA arata subiectele la proba scrisa de MATEMATICA!

BACALAUREAT 2013. Elevii sustin proba obligatorie a profilului. Modele de SUBIECTE

BACALAUREAT 2013, SUBIECTE ISTORIE: Elevii au scris despre formarea statului roman

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul oficial, la sectiunea dedicata BACALAUREATULUI 2013 (subiecte2013.edu.ro), BAREMUL la MATEMATICA SI ISTORIE, pentru BAC-ul din acest an. Astfel ca elevii pot sa afle exact cum se evalueaza si noteaza fiecare subpunct al subiectelor continute de vaariantele extrase in aceasta dimineata, cu scurt timp inainte ca elevii sa intre in clase si sa inceapa examenul scris. Ministerul a publiat atat baremul la istorie, cat si pe cel de la matematica de la BAC.

Examenul de Bacalaureat 2013 continua, vineri, cu proba scrisa la alegere a profilului absolvit de catre candidatii inscrisi la sesiunea iunie-iulie a BAC-ului.

VEZI BAREM ISTORIE BAC 2013

VEZI BAREM ISTORIE BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VEZI BAREM MATEMATICA BAC 2013

VZEI BAREM MATEMATICA BAC 2013

Sursa foto: realitateadorohoiana.ro

1.686 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger