AcasăNewsBAREM BACALAUREAT 2013, limba si literatura romana: Cum se evalueaza si puncteaza...

BAREM BACALAUREAT 2013, limba si literatura romana: Cum se evalueaza si puncteaza subiectele

Elevii care au sustinut, luni, 1 iulie, prima proba scrisa a examenului BAC 2013, cea la limba si literatura romana, si care isi doresc sa vada baremul la BACALAUREAT 2013, pentru a-si putea estima nota, o pot face urmarind documentele atasate in acets material.

Prima proba scrisa de la BAC 2013, cea la limba si literatura romana, a avut loc in aceatsa dimineata, iar absolventii claselor a XII-a au primit subiecte diferite, in functie de profilul urmat in perioada celor patru ani de liceu.

Astfel, candidatii inscrisi la BACALAUREAT 2013 care au terminat profil uman au primit un set de subiecte, diferit de cel primit de elevii care au absolvit, de exemplu, profilul real sau tehnologic. BAREMUL si subiectele la limba si litratura romana, de la BACALAUREAT 2013, au fost publicate in urma cu scurt timp pe site-ul Ministerului eeducatiei, edu.ro, la sectiunea special dedicata examenului de BACALAUREAT 2013.

BAC-ul 2013 continua, marti, cu examenul scris la limba si literatura materna. Odata scapati de emotiile examenului la limba si literatura romana, candidatii apartinand minoritatilor nationale vor intra in salile centrelor de examinare pentru a nota pe foile de examen raspunsurila la cerinte, in speranta ca vor obtine o nota cat mai mare.

Vezi barem si Subiecte BAC 2013  romana 1

Vezi barem si Subiecte BAC 2013  romana 2

Vezi barem si Subiecte BAC 2013  romana 3

Vezi barem si Subiecte BAC 2013  romana 4

Sursa foto: ziarelive.ro

721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger