AcasăNewsBarcelona, din nou groggy!

Barcelona, din nou groggy!

Dupa dezastruoasa infrangere cu Juventus(3-0) presa iberica s-a dezlantuit asupra echipei lui Messi, chiar daca in urma meciului-cosmar, tehnicianul Luis Enrique si-a asumat intreaga vina, cu 101%”.

„Barcelona a fost din nou groggy. Doua goluri ale lui Dybala si unul al lui Chiellini au fortat o reactie a Barcelonei, care nu a cedat, dar s-a lovit de un Buffon in zi mare”. (Mundo Deportivo)

„Barcelona nu a invatat nimic si inca o data spera la un miracol. Catalanii sunt acum la un pas de eliminarea din Liga Campionilor dupa ce Juventus a castigat meciul la toate capitolele, in special din punct de vedere tactic, unde Luis Enrique a gresit clar cu un sistem 3-4-3″.(Sport.es)

„Barcelona este condamnata la un nou miracol. Dybala i-a trimis pe catalani cu un picior in afara Ligii Campionilor, intr-o zi in care s-a demonstrat ca el este adevaratul Messi al italienilor. Problema Barcelonei este ca italienii nu cred in miracole si nici nu le permit”.(Marca.com).”Barcelona s-a abonat la reveniri miraculoase. Spunem asa doar daca vrem sa cautam o cale optimista de a vedea ceea ce a fost clar o noua scufundare a unei echipe dezastruoase in meciul cu Juventus, in care gruparea italiana a meritat sa castige cu 3-0″(As.com). Luis Enrique se considera responsabil pentru rezultatul meciului: ” Am facut cadou doua goluri unei echipe ca Juventus. E dificil de explicat. Am intalnit o echipa mult superioara noua, ca intensitate. Prima parte a fost dezastruoasa. Nu am stiut sa le transmit jucatorilor ce voiam. Ma simt responsabil 101%. Partida retur din sferturile Champions League va avea loc saptamana viitoare, pe „Camp Nou”.

author avatar
Bogdan Borcea
112 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa nu ne mai vaitam de arbitrii din liga 1,dupa ce am vazut arbitrul de la meciul juventus si bercelona.Un gol a fost in urma faultului lui chielini asupra lui mascherano,scuze daca le gresesc numele.Iar barca a fost clar vaduvita de un hent in careu al aceluiasi chielini,pur si simplu a respins intentionat mingea cu mana in careu,pai ce a fost asta,parca a arbitrat un romans/fluieras.Ma uit la aceste meciuri cu placere,insa arbitrii sunt dirijati de uefa cum sunt dirijati de frf la noi,asta o fi politica footbalului european dar si cea de la fifa?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger