AcasăNewsBarca răsturnată pe Mureș. Cadavrul unui tânăr de 29 de ani a...

Barca răsturnată pe Mureș. Cadavrul unui tânăr de 29 de ani a fost găsit. Pompierii îi caută pe ceilalți trei

barcaCopilul găsit în râul Mureş în Ungaria, una dintre victimele bărcii răsturnate în Timiș

A 5-a zi a căutărilor declanșate după ce o barcă s-a răsturnat, duminică, în râul Mureș, a adus primele rezultate. Trupul neînsuflețit al uneia dintre cele patru persoane date dispărute a fost scos la mal de echipele de căutare.

În cursul zilei de vineri, pompierii au scos din râul Mureș cadavrul unui tânăr de 29 de ani, una dintre cele patru persoane date dispărute.

Încă 3 persoane sunt date dispărute

Trupul acestuia a fost scos în zona Periam – Igriş. Pompierii continuă căutările pentru încă trei persoane.

„Pe sectorul de căutare Periam-Igriş, pe râul Mureş, a fost identificat trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă şi identificată”, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad. Salvatorii arădeni iau parte la căutări alături de colegii din Timiş.

Într-o primă fază, cei de la ISU Arad nu au putut oferi alte informaţii despre victimă. Nu s-a spus nici dacă aceasta este una dintre persoanele dispărute după răsturnarea bărcii. Pompierii au fost convinși că este trupul unuia dintre cei dispăruți, duminică seară, în zona Periam Port.

Ulterior, cadavrul a fost identificat. La fața locului au ajuns membrii familiei unui bărbat dat dispărut duminică. S-a constatat că e vorba de tânărul de 29 de ani, notează Aradon.ro.

În acest moment, se mai caută alte trei persoane. E vorba de doi copii în vârstă de 7 și 11 ani și un bărbat de 31 de ani. Căutările persoanelor date dispărute au fost reluate vineri dimineaţă cu noi efective, în Periam Port, a transmis ISU Timiş.

author avatar
Andreea Vlad
212 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger