AcasăNewsBărbatul suspectat că a ucis-o pe Ana Maria, fetiţa de 12 din...

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe Ana Maria, fetiţa de 12 din Berceni, a fost prins în Olanda. Cum au procedat poliţiştii

crima-politia

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni a fost prins, sâmbătă, în orașul Tiel din Olanda. Bărbatul se află în custodia autorităților olandeze.

Acesta ar fi ucis-o pe Ana Maria, o fetiţă de 12 ani, apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea.

Cum a fost prins suspectul

Suspectul Marcel Şerbuc a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

Mama fetiței de 12 ani omorată într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei a ajuns, joi seară, în România și a fost audiată vineri. Femeia susține în continuare că nu a știut ce a pățit copila și că este doar martor în dosar.

Va fi extrădat în România

Procedural, Marcel Şerbuc urmează să fie extrăda acum în România pentru a fi audiat şi pentru a răspunde pentru faptele sale.

În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Suspectul era agitat

Înainte de a fugi în Olanda, suspectul se afla la muncă în Spania. Angajatorii de acolo spun că bărbatul era agitat și că în decurs de câteva zile a schimbat mai multe cartele de telefon.

Când m-a sunat la angajare nu m-a întrebat cât e salariul, ci când poate să vină… asta mi s-a părut așa… Nu a ieșit decât o dată din camera aia, nu stătea deloc cu noi, pleca mereu, și-a schimbat cred 5-6 telefoane, nu am mai văzut așa ceva”, a povestit angajatorul din Spania al suspectului.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

2 COMENTARII

  1. Din informatiile din media ma intreb ce criminalisti de soi nu au putut diferentia un cadavru de copil de 12 ani de un cadavru de femeie de peste 30 de ani…
    Si de ce dupa plangerea tatalui de disparitie primul lucru nu au sunat o pe …mama?
    Cum au gasit-o, peste o luna , spaniolii, dupa ce au gasit copilul, nu o puteau gasi si mai devreme?
    De ce mama nu isi plange fiica?
    De ce mama nu s-a mirat ca, desi lucrurile fetei erau inca in camera, ea nu mai era?
    Cine crede ca la cateva ore dupa ce ea s- a intors in apartament suspectul a reusit sa stearga toate urmele ? Ala de abia se misca…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger