AcasăNewsBarbatul ranit in explozia de la Brasov a murit

Barbatul ranit in explozia de la Brasov a murit

Barbatul de 51 de ani care a fost ranit luni, in explozia de la Brasov, a murit seara trecuta la spital. Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov a demarat, marti, o ancheta.

Dupa accident, victima a fost dusa imediat la spital. Medici au descoperit ca avea multiple contuzii toracice si o hemoragie interna provocata de perforarea splinei si a ficatului. Barbatul a decedat in cursul serii.

Marti dimineata, Inspectoratul Teritotial de Munca (ITM) a demarat o ancheta, intrucat barbatul se afla in timpul programului cand s-a produs incidentul. “Desi initial cercetarea evenimentului trebuia facuta de angajator, deoarece se parea ca persoanei ranite nu i-a fost pusa viata in pericol, acum, dupa decesul persoanei ranite, cercetarea acestui eveniment va fi preluata de catre noi”, a declarat Adrian Reit, inspectorul-sef al ITM Brasov. Conform rtv.net, inspectorii vor stabili daca incidentul s-a produs din cauza unei erori umane sau daca aruncatorul sau proiectilul pe care angajatul il testa era defect.

Barbatul lucra ca artificier la fabrica de armament de langa poligon de 20 de ani. Luni, acesta a manevrat un aruncator de bombe  de calibrul 120 milimetri in poligonul din localitatea Harman. Se pare ca victima a incarcat proiectilul in aruncator, insa acesta nu a explodat. Cand a vrut sa verifice care este cauza, proiectilul a explodat si l-a ranit in zona pieptului.

author avatar
Andra Nesu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger