AcasăNewsBărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei...

Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele şi-a aflat pedeapsa

Magistrații de la Tribunalul București au dictat pedeapsa în cazul lui Marcel Șerbuc, bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele.

Inculpatul a fost condamnat la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și pentru tâlhărie.

Deocamdată, rămâne în arest preventiv

Pentru moment, Marcel Șerbuc rămâne în arest preventiv, așa cum a fost și până în acest moment. A trecut aproape un an de când Ana Maria a fost găsită fără suflare, în lada canapelei.

Criminalul a fost găsit în Olanda și extrădat în țara noastră. El și-a recunoscut faptele și iată că, astăzi a venit această decizie de condamnare pentru 26 de ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

De ce a ucis-o pe fată

Condamnatul a susţintut că Ana Maria, fata de 12 ani, l-a lovit iar el a ripostat, lovind-o, la rândul lui, peste față. Potrivit spuselor acestuia, adolescenta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă.

În urma loviturii, copila a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

Mama ei, care era plecată în Spania, a vorbit şi ea cu anchetatorii. Aceasta a fost adusă în România și a dat declarație în fața polițiștilor. Ea a fost și cea care le-a spus despre Marcel Șerbuc.

author avatar
Andrei Ștefan
375 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger