AcasăNewsBarbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, sub acuzatia de tulburare a linistii si ordinii publice.

Adrian Zglobiu a fost cercetat si pentru acuzatia de ultraj, dupa ce seful statului a depus o plangere penala impotriva sa, dar procurorii au decis ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei fapte.

Barbatul, in varsta de 39 de ani, din Constanta, l-a scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, pe presedintele Traian Basescu, atunci cand presedintele a coborat de pe nava scoala „Mircea”. Incidentul avut loc in 24 mai, in Portul Constanta.

Barbatul a fost retinut de procurori, in noaptea de 24 spre 25 mai, pentru ultraj, loviri si alte violente, dar ulterior anchetatorii au schimbat incadrarea juridica in cazul sau, el fiind cercetat pentru tulburarea linistii si ordinii publice. In aceeasi noapte, Adrian Zglobiu a fost eliberat din arestul Politiei, dupa expirarea ordonantei de retinere.

Dupa audieri, barbatul i-a cerut scuze public presedintelui.

author avatar
Alina Costache
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger