AcasăNewsBarbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu este supus unei noi...

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu este supus unei noi evaluari psihiatrice

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, sambata, la Constanta, este la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde va fi supus din nou unei evaluari psihiatrice.

Barbatul l-a scuipat, sambata, pe presedintele Traian Basescu, la finalul festivitatilor din Portul Constanta dedicate Navei Scoala Mircea, fiind retinut pentru 24 de ore si eliberat ulterior. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta i-au intocmit dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice, ultraj si loviri sau alte violente.

In noaptea de duminica spre luni, constanteanul a fost scos din arest, dupa ce anchetatorii au stabilit schimbarea incadrarii juridice a faptei comise si cercetarea penala a acestuia in stare de libertate, pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Cu toate astea, luni, presedintele Traian Basescu a depus o plangere pentru ultraj, impotriva celui care l-a scuipat sambata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, procurorul Zafer Sadic, a declarat ca plangerea a fost formulata prin e-mail, pe data de 25 mai. El a mentionat ca cercetarile in dosarul respectiv vor fi continuate de procurori sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Sursa: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger