AcasăNewsBărbatul care l-a atacat cu crosa de golf pe șoferul unui Logan...

Bărbatul care l-a atacat cu crosa de golf pe șoferul unui Logan a fost reținut. Cine e agresorul

soferBărbatul care l-a atacat cu crosa de golf pe șoferul unui Logan a fost reținut. Cine e agresorul

Bărbatul care a atacat, duminică, în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost reținut la două zile după comiterea faptei. Partenera lui, care a lovit mașina cu piciorul și a spart farul Loganului, nu a fost încă găsită.

Femeia a identificată, dar polițiștii nu au dat de ea. Într-un nou clip publicat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol, acolo unde au apărut primele imagini de la momentul conflictului, se vede cum femeia, după ce lovește cu piciorul Loganul, merge înapoi în mașina din care coborâse și ia o macetă.

Victima, un bărbat de 35 de ani, nu a vrut să depună inițial plângere penală. S-a răzgândit, însă, marți, așa că polițiștii au făcut mai departe cercetări și l-au identificat pe agresor.

Agresorul, reținut și dus la audieri

Șoferul care conducea un BMW alb și care a agresat un șofer în Capitală are 30 de ani și locuiește cu chiria în București. El va fi cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, a anunțat Poliția Capitalei.

Incidentul s-a petrecut duminică seară. Bărbatul a fost filmat în trafic în timp ce a blocat o altă mașină chiar pe un bulevard și, înarmat cu crosa de golf, a spart unul dintre geamurile laterale dar a lovit și șoferul.

author avatar
Andreea Vlad
680 afisari

2 COMENTARII

  1. Cine e agrsoru? bă Andreeeo? Un barbat de 30 ijjj dă ani care sta cu chirie-n București să-ț dau iedu să-l decalotezi! Ești mare ziarici! Cum ai dapt proba la angajare? Supt birău?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger