AcasăNewsBarbatul care intepa femeile, in tramvai, incerca sa le atraga astfel atentia

Barbatul care intepa femeile, in tramvai, incerca sa le atraga astfel atentia

Barbatul care a intepat cu un ac sase femei in tramvaiul 41 le-a declarat politistilor ca a recurs la acest gest pentru ca femeile erau foarte frumoase si incerca sa le atraga atentia.

Potrivit Dianei Sarca, barbatul folosea in acest scop un ac de birou.Barbatul, de 38 de ani, din Bucuresti, nu are antecedente penale. El are un loc de munca stabil, fiind functionar bancar, a adaugat Sarca.

Agresorul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si risca pana la sapte ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 22 de Politie, alaturi de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6. El a fost identificat de politisti, joi, si a fost dus la audieri la Sectia 22 de Politie.

Politistii au inceput ancheta dupa ce o tanara a facut plangere la Politie, reclamand ca a fost intepata cu un ac de catre un barbat, in tramvaiul 41. Ea a mers la spital, unde i-a fost eliberata o adeverinta medicala pe care scrie „intepatura dorsala”.Ulterior, politistii au facut apel la persoane care au fost implicate in astfel de incidente sa depusa plangeri, in urma acestui demers fiind primite alte cinci sesizari.Incidentul a avut loc intr-un tramvai care venea din directia Drumul Taberei si se indreapta spre Cora Lujerului.

author avatar
Ciprian Purice
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger