AcasăNewsBarbatul care intepa femei in tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile

Barbatul care intepa femei in tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile

Barbatul care a intepat mai multe femei in tramvaiul 41 a primit, in noaptea de joi spre vineri, mandat de arestare pentru 29 de zile.

(foto: ratb.stfp.net)

Tanarul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si risca pana la 7 ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat, informeaza Antena3. Impotriva barbatului in varsta de 38 de ani au fost depuse, pana la aceasta ora, sase plangeri ale unor femei care au reclamat faptul ca individul le-a intepat cu un ac.

Tanarul care a primit, noaptea trecuta, mandat de arestare pentru 29 de zile ar fi recunoscut in fata anchetatorilor ca facea acest lucru pentru ca femeile erau foarte frumoase si incerca sa le atraga atentia, a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Barbatul a fost retinut joi seara, in urma audierilor de la Sectia 22 de Politie, iar procurorii au cerut instantei arestarea lui preventiva.

Pe 5 ianuarie, o tanara a reclamat la Sectia 22 din Bucuresti ca a fost intepata in tramvaiul 41, aducand o adeverinta de la medic care demonstreaza acest lucru. Imediat ce cazul a fost facut public si alte femei au mers la Politie pentru a face plangeri in acest sens. Acestea se tem sa nu fi contractat vreo boala, in urma intepaturilor.

506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger