AcasăNewsBarbatii nu-si dau seama cand o femeie se excita? Iata rochia care...

Barbatii nu-si dau seama cand o femeie se excita? Iata rochia care le dezvaluie adevarul! VIDEO

Un designer din Olanda a inventat rochia care se face transparenta atunci cand posesoarea ei este excitata. Insa nu este totul chiar roz… inventia are si minusuri.

Designerul olandez, Daan Roosegaarde, a conceput o haina care isi pierde culoarea, lasand totul la vedere, in momentul in care creste ritmul cardiac. Asta inseamna ca rochia nu devine transparenta doar cand persoana care o poarta se excita ci si in alte conditii. De exemplu la o sperietura, un dans mai energic, sau pur si simplu o smucitura, posesoarea se expune privirilor celorlalti.

„Intimacy 2.0 este un proiect fashion care exploreaza relatia dintre intimitate si tehnologie”, a dezvaluit creatorul, Roosegaarde, subliniind in acelasi timp si faptul ca i se pare ca societatii contemporane ii trebuia asa ceva.

Haina, creata din materiale inteligente, isi schimba culoarea in cateva secunde, putand sa expuna persoana care o poarta in cele mai nepotrivite momente, dat fiind faptul ca ritmul cardiac nu poate fi controlat… nu toata lumea poate face ce a facut Cristian Gog in finala Romanii au talent.

Totusi, exista probabil destule doritoare nonconformiste, gata de senzatii tari oricand, astfel ca este simplu de intrevazut un posibil succes al acestei inventii.

[youtube]cR3AH8BHLCs[/youtube]

author avatar
Alina Costache
820 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger