AcasăNewsBarbati retinuti dupa ce au inselat mai multi afaceristi dandu-se sefi la...

Barbati retinuti dupa ce au inselat mai multi afaceristi dandu-se sefi la Ministerul Dezvoltarii

Constantin Badea si Andrei Stoenescu, doi tineri din Bucuresti, au fost retinuti de oamenii legii si dusi, marti, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cei doi sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni precum inselaciune si fals in declaratii. Conform unui comunicat de presa remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si dat publicitatii de b365.ro,

Constantin Badea si Andrei Stoenescu au obtinut mai mult de 10.000 de euro de la cativa afaceristi, dandu-se sefi la Ministerul Dezvoltarii.

Inculpatii abordau diferiti afaceristi, se dadeau directori in cadrul Ministerului Dezvoltarii si solicitau bani in schimbul facilitarii castigarii unor licitatii organizate de minister.

Constantin Badea si Andrei Stoenescu au fost prinsi in flagrant, luni, in timp ce incasau 2.000 de lei din partea uneia dintre victime. Flagrantul a fost pus la cale de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus retinerea inculpatilor pentru 24 de ore, iar magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti vor decide marti seara daca emit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa foto: botosaninecenzurat.ro

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger