AcasăNewsBarbat, SFASIAT de tigru la Gradina Zoologica din Brasov!

Barbat, SFASIAT de tigru la Gradina Zoologica din Brasov!

Un ingrijitor al Gradinii Zoologice din Brasov a fost atacat de un tigru, care i-a sfasiat bratul, dupa ce barbatul l-ar fi zgandarit. Incidentul s-a produs marti, in jurul orei 10:00, victima fiind transportata de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov.

Un barbat care facea curatenie in cusca tigrului a fost muscat de animal in zona bratului. Felina i-a forfecat unul dintre brate, ingrijitorul fiind in stare grava, dar constient. Imediat la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele ingrijiri, fiind ulterior transportat la Spitalul din Brasov, mytex.ro.

„Am fost solicitati, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Un ingrijitor a fost muscat de brat de un tigru. Este vorba de un barbat de 46 de ani. Ranile sunt destul de grave”, a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, potrivit aceleiasi surse.

De asemenea, o echipa de politisti s-au deplasat la fata locului pentru a efectua cercetari in vederea stabilirii modului in care s-a produs incidentul.

Se pare ca vinovat de acest incident este chiar ingrijitorul care ar fi zgandarit tigrul, acesta fiind motivul pentru care animalul l-a atacat, sustine conducerea Gradinii Zoologice.

Gradina Zoologica se afla de anul trecut in ample lucrari de modernizare si extindere cu fonduri de la Ministerul Mediului. Aceasta adaposteste circa 800 de animale.

author avatar
Alina Costache
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger