AcasăNewsBărbat reținut, după ce a fost prins în flagrant! Ce au descoperit...

Bărbat reținut, după ce a fost prins în flagrant! Ce au descoperit polițiștii de frontieră într-o pereche de papuci de casă

sursa foto: diicot.ro

Un bărbat ajuns în primă fază în vizorul polițiștilor de frontieră, iar apoi al procurorilor sătmăreni, a fost reținut. Ce au găsit autoritățile ascunse într-o pereche de papuci de casă cu model inspirat de perioada Sărbătorilor de iarnă, ca de spiriduși?

DIICOT Biroul Teritorial Satu Mare a dispus reţinerea unui bărbat, după ce acesta a fost prins în flagrant de către poliţiştii de frontieră, la intrarea în ţară, cu 275 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), „pitite” într-o pereche de papuci de casă.

Substanțe interzise, ascunse într-o pereche de papuci

Bărbatul a fost prins „pe picior greșit”, de către polițiștii de frontieră, chiar la intrarea pe teritoriul țării. Un control a scos la iveală „surpriza” din ceea ce ar fi părut a fi fost o simplă pereche de papuci de casă.

sursa foto: diicot.ro

„La data de 24.12.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost depistat în flagrant de către polițiștii de frontieră, la intrarea pe teritoriul țării, în timp ce deținea cantitatea de 275 grame de substanță psihoactivă ( 2-MMC) disimulată într-o pereche de papuci de casă”, a transmis DIICOT, miercuri, 27 decembrie, într-un comunicat de presă.

Persoana cercetată, arestată preventiv

Ulterior, bărbatul a fost dus în fața instanței. În cursul zilei de luni, 25 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetul Marmației”, au mai comunicat public reprezentanții DIICOT.

author avatar
Andrei Coman
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger