AcasăNewsBărbat prins cu substanțe interzise, într-un parc din Sectorul 1. Ce au...

Bărbat prins cu substanțe interzise, într-un parc din Sectorul 1. Ce au găsit polițiștii când l-au controlat

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un bărbat de 39 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din București. Comportamentul tânărului aflat într-un parc situat în sectorul 1 al Capitalei le-a atras atenția reprezentanților legii, de la Secția 2 de Poliție, care l-au legitimat.

Poliția Capitalei a anunțat că în cursul zilei de miercuri, 25 octombrie, poliţistii de la Secția 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, asupra căruia au fost găsite substanțe interzise de lege.

Ce au găsit polițiștii într-o pungă: muguri de materie vegetală brun-verzui

La data menționată, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, în interiorul unui parc din Sectorul 1, un bărbat al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

Astfel, s-a procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, precum și la efectuarea unui control corporal și al bagajului, asupra acestuia fiind găsită o pungă de culoare albă, ce conținea aproximativ 40 de grame de muguri de materie vegetală brun-verzui, susceptibili de a avea efect psihoactiv”, se precizează în comunicatul transmis joi de Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, „punga cu substanțe găsită asupra bărbatului a fost ridicată de către polițiști”, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, bărbatul de 39 de ani a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, pentru continuarea cercetărilor.

author avatar
Andrei Coman
260 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger