AcasăNewsBărbat prădat de 8.000 de lei, în liftul unui bloc din Capitală....

Bărbat prădat de 8.000 de lei, în liftul unui bloc din Capitală. Schema pusă la cale de doi indivizi/Unul dintre ei, reținut

sursa foto: stiridecluj.ro

O ancheta a fost începută ca urmare a unei situații sesizate la poliție de către un bărbat. Omul a anunțat că, în timp ce se afla în liftul unui bloc, a fost lăsat fără o sumă importantă de bani, pe care o avea într-o borsetă.

Incidentul s-a întâmplat pe final de ianuarie, între timp s-au făcut cercetări și, mai nou, au fost anunțate rezultatele anchetei. Doi indivizi au ajuns în vizorul oamenilor legii în acest caz, unul dintre ei fiind reținut.

Lăsat fără 8.000 de lei, dintr-o borsetă

Mai exact, Poliția Capitalei a anunțat joi, 4 mai, că în cursul zilei precedente un bărbat de 48 de ani a fost reținut în această speță. „La data de 3 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 48 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 26 ianuarie 2023, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în liftul blocului, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați doi bărbați, de 47, respectiv 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională”, se menționează în comunicatul Poliției Capitalei.

„Schema” folosită în acest caz. De unde anume fusese urmărită persoana vătămată

Din câte au stabilit anchetatorii, victima furtului ar fi fost urmărită de către cei doi bărbați încă din interiorul unui magazin aflat în sectorul 3 și până acasă. Ajunși la blocul respectiv, doar unul dintre indivizi ar fi intrat în lift cu bărbatul care ar fi fost ulterior prădat de suma de bani pe care o avea în borsetă. Celălalt bărbat ar fi stat „de șase” lângă scara blocului.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, în baza unei înțelegeri prealabile, cei doi bărbați ar fi urmărit persoana vătămată din incinta unui supermarket din Sectorul 3, până la adresa de domiciliu, moment în care, bărbatul de 47 de ani ar fi rămas lângă scara de bloc pentru a asigura locul, iar celălalt ar fi intrat în lift cu persoana vătămată, apoi, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei.

În baza mandatelor de aducere puse în aplicare, cei doi bărbați au fost depistați și conduși la audieri. La data de 3 mai a.c., bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Față de celălalt bănuit s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt”, se mai precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
702 afisari

10 COMENTARII

  1. ASTIA SUNT HOTII CEI PRIMITIVI…..EXISTA HOTII DOTATI CU APARATURA S R I-D G I P I 0215…..CARE TE ASTEAPTA SA TE DAI JOS DIN MASINA….DESCHID MASINA DIN TELECOMANDA…IAU CE LE TREBUIE SI BYE BYE….AU SI SCANNER CARE LE ARATA UNDE SUNT BANII(PENTRU EURO)…..RESPECTIVII HOTI AU SI CASE DE AMANET…CA DEH…SUNT DE LA S R I….

  2. Bodi propune ca totii copii de jandarm sereist sau agent politie locala sa depuna armele la intrarea in scoli. Astfel ca la Belgrad sa nu mai moara mucosi inocenti.

  3. aia e kurva de mă-ta, !!!
    X dă mue neamului tău de ți gani bor âți, băgav-aș la săpun !!!!!!!!!!!!

  4. ” ar fi intrat în lift cu bărbatul ”
    -2 barbati necunoscuti (unu altuia )
    in lift?????
    -ori e prost ori sa-si spuna Kostyia din Tiraspol parerea…..

  5. Niciodata nu intri in lift cu un necunoscut, mai ales in jungla urbana din Bukale, unde e cel mai mare numar de zei aka cimpanzei pe metru patrat 🙂 Multa m UE la toti gigistii si zecesebistii lui nea Jiji Fekaliotul, nu le mai da branza la tampitii aia din galerie, a devenit si el un zgarciob 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger