AcasăNewsBarbat lovit de tramvaiul 21, in zona statiei de la Obor

Barbat lovit de tramvaiul 21, in zona statiei de la Obor

Echipele de interventie au intervenit, miercuri dupa-amiaza, la locul unui accident in care a fost implicat un tramvai ce ruleaza pe linia 21.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

 

UPDATE 2 – Interventia a fost una dificila, avand in vedere ca, pentru a putea scoate pietonul de sub tramvai, a fost nevoie sa fie saltata de pe sine o parte a mastodontului. „A fost necesara ridicarea partii frontale a tramvaiului, extragerea, stabilizarea victimei si intreprinderea cu succes a manevrelor de resuscitare de catre medici si paramedici”, transmit reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

UPDATE – Victima este un barbat in varsta de 60 de ani. Acesta a fost preluat de ambulanta si dus la spital, cu mai multe traumatisme. Din cate anunta televiziunile de stiri, starea acestuia ar fi grava, fiind gasit inconstient.

La locul accidentului au ajuns mai multe autospeciale de la ambulanta, dar si ale pompierilor.

–-

Din primele informatii reiese ca un barbat a ajuns in calea mijlocului de transport. „Pe Sos.Colentina, la intrarea in statia Bucur Obor, un tramvai din linia 21 a acrosat o persoana care s-a dezechilibrat, fiind pe refugiu”, se mentioneaza pe pagina de Twitter a RATB Clienti.

Au fost chemate ajutoare, iar la fata locului au intervenit cadrele medicale. Inca nu se cunosc detalii despre starea persoanei lovite de tramvai. Se pare ca omului i s-ar fi facut rau, acesta fiind motivul pentru care a ajuns pe linia de rulare a mijlocului destinat transportului in comun ce ruleaza pe ruta Colentina –Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

sursa foto: ratb.stfp.net

author avatar
Cristina Stefan
732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger