AcasăNewsBarbat injunghiat, la metrou, in Capitala

Barbat injunghiat, la metrou, in Capitala

Schimbare la vârful Metrorex, în contextul criticilor venite de la ministrul Transporturilor

Incident grav, la primele ore zle zilei de duminica, in Capitala. Un barbat a fost atacat de un alt individ si injunghiat de mai multe ori.

UPDATE- Din pacate, victima -despre care se vehiculeaza ca ar fi lucrat ca paznic intr-un parc din sectorul 4 al Capitalei- a pierit, la spital, potrivit Stirile Pro Tv. Decesul barbatului a survenit ca urmare a ranilor suferite, si in ciuda eforturilor depuse de catre specialsitii de la Bagdasar Arseni, pentru a-i salva viata.

––-

La locul incidentului- intrarea in statia de metrou Eroii Revolutiei, din sectorul 4 al Bucurestilor – au fost chemati de urgenta atat politistii, cat si medicii de la salvare. In timp ce victima a fost preluata de urgenta de catre cadrele medicale care au raspuns apelului la 112, barbatul suspectat ca a produs atacul violent a ajuns pe mana oamenilor legii.

Conform B1 TV , victima are 53 de ani si a fost dusa la spital, unde a ajuns pe masa de operatie, ceea ce indica faptul ca leziunile suferite sunt destul de grave. Cat despre cauzele care au dus la producerea agresiunii, urmeaza ca politistii sa stabileasca exact ce s-a intamplat si de ce nu au fost suficiente vorbele, pentru aplanarea eventualului conflict, si s-a ajuns la un asemenea gest regretabil.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger