AcasăNewsBărbat împușcat pe o terasă din Timișoara/ A fost transportat la spital

Bărbat împușcat pe o terasă din Timișoara/ A fost transportat la spital

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un incident șocant a avut loc pe o terasă din Timișoara. Un tânăr a ajuns la spital, seara trecută, după ce a fost împușcat de un alt bărbat, cu un pistol tip airsoft.

Se pare că ar fi fost vorba despre un conflict spontan, iar la un moment dat bărbatul de 54 de ani a scos pistolul de tip airsoft pe care-l avea asupra sa, cu care ar fi tras asupra celui de 35 de ani.

Din primele informații, martorii incidentului au sunat la 112, sesizând cele întâmplate. Astfel că la fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și un echipaj medical care a preluat victima, transportând-o la spital, pentru a primi mai multe îngrijiri.

Arma cu care s-a tras era, așadar, un pistol de tip airsoft, iar rana nu a fost una gravă, potrivit realitatea.net.

Primele detalii de la Poliție

În cazul de față, polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările. Bărbatul de 54 de ani a fost dus la secție, pentru a fi audiat.

„În jurul orei 19:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui local de la intersecția străzii Renașterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft.

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale,iar bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara în vederea audierilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Timis.

Cazul, la câteva zile după dubla crimă de la Timișoara

Cazul a avut loc la doar câteva zile după ce doi doi bătrâni au fost uciși în Timişoara.

În fapt, s-a reținut că în data 27 iunie 2023, în jurul orei 22:48, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor situat în Piața Țepeș Vodă din municipiul Timișoara, cu acceptul acestora, cu scopul obținerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului și a stării psiho – fizice determinată de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele – soț și soție, pentru asigurarea posibilității de a sustrage sume de bani și bunuri din apartament, iar în contextul în care a constatat că fusese inițiat un apel video de pe telefonul victimelor și există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor cu un cuțit luat din mobila de bucătărie din casă, după care prin folosirea cuțitului în scop de amenințare, și-a asigurat scăparea și fuga de la locul faptei, în prezența unor martori, având asupra sa suma de bani și două terminale mobile luate din apartamentul victimelor, inculpatul fiind identificat și prins ulterior de organele de urmărire penală, în data de 29 iunie 2023, pe raza municipiul Timișoara”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul acuzat de omor calificat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

author avatar
Andrei Coman
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger