AcasăNewsBarbat imbracat in calugar, filmat la pacanele, intr-un local din Botosani (VIDEO)

Barbat imbracat in calugar, filmat la pacanele, intr-un local din Botosani (VIDEO)

Imaginile urmatoare nu lasa prea mult loc de comentarii.

Un barbat de o varsta respectabila, cu barba sura si purtand un vestmant cernit, asemeni monahilor, a fost filmat recent intr-o ipostaza cel putin neasteptata, daca e sa ne raportam la locurile in care sunt zariti, in mod frecvent, calugarii.

De aceasta data, povestea dateaza dintr-un local aflat intr-o comuna din Botosani, conform Romania TV. Un barbat l-a filmat pe presupusul calugar jucand de zor la pacanele, ba chiar si band dintr-un tap cu bere. Iritat, cameramanul de ocazie nu a trecut cu vederea aventura clientului neasteptat al barului, ba chiar i-a zis cateva, in timp ce nu-l slabea cu filmatul. „Berea-i bere, parinte, nu? (…) asa, da-i pi gat, ca-i cald afara, intr-adevar, pacanelele merg (…) du-te la biserica, popa, lasa aparatele!”, l-a sfatuit barbatul.

Omul care purta rasa si-a vazut mai departe de joc, de parca nici nu ar fi auzit criticile. Iar cand a considerat ca e cazul sa plece, si-a luat rucsacul si a pornit mai departe in drumul sau.

sursa foto, video: Romania TV

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger